Fotbal intern

VIDEO. Kira Hagi, sărut pasional sub ochii tatălui!

Numele familiei Hagi ar putea să nu mai fie legat doar de fotbal în viitor, ci şi de platourile de la Hollywood după ce Kira, fiica "Regelui" a fost admisă la Academia de Film de la New York,...
08.11.2014 | 09:40
VIDEO Kira Hagi sarut pasional sub ochii tatalui

Numele familiei Hagi ar putea să nu mai fie legat doar de fotbal în viitor, ci şi de platourile de la Hollywood după ce Kira, fiica “Regelui” a fost admisă la Academia de Film de la New York, după prestaţia avută în scurtmetrajul “Bucureşti, te iubesc!”, apărut anul trecut pe piaţă.

Gheorghe Hagi este cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor, iar fiul său de 16 ani, Ianis, vrea să-i calce pe urme, el cochetînd deja cu lotul echipei mari de la Viitorul. Şi dacă puştiul este în căutarea gloriei, acelaşi lucru se poate spune şi despre fiica cea mare a fostului decar al naţionalei, Kira. În vîrstă de 20 de ani, tînăra a fost admisă recent la prestigioasa Academie de Film de la New York, în bună măsură datorită prestaţiei pe care a avut-o într-un scurt metraj de la finalul lui 2013.

“Nu a fost prea greu, am învăţat mult de la Rareş!”

“Bucureşti, te iubesc!” este un scurtmetraj în care este prezentată partea frumoasă a capitalei României, dar în care Kira are şi o scenă de maximă intimitate, cea în care se sărută cu un tînăr actor, care i-a fost coleg de platou. Momentul a fost povestit chiar de fiica “Regelui”, care a explicat că astfel de momente fac parte din viaţa actorilor. “M-am simţit foarte bine pentru că am vrut să arătăm lumii ca Bucureştiul nu e aşa negativ cum pare, am vrut să punem într-o lumină pozitivă. Nu a fost grea pentru că am învăţat mult de la Rareş şi m-a ajutat. Am lucrat împreună pas cu pas şi a ieşit bine. Cred că în primul rînd trebuie să ajungi să fii şi prieten cu colegul tău ca să meargă totul bine, să ai şi chimie şi tot. M-a ajutat foarte mult”, a declarat recent Kira pentru urban.ro.