“Câinii” cu pedigree îl atacă pe Negoiţă. “Nu mă mai miră nimic la Dinamo”

George Heisu   
în Dinamo
10/11/2017, 18:29
“Câinii” cu pedigree îl atacă pe Negoiţă. “Nu mă mai miră nimic la Dinamo”
De parcă nu ar fi fost suficiente ultimele scandaluri de la Dinamo, mutarea gândită de patronul Ionuţ Negoiţă pentru această iarnă a pus paie pe foc. Fostul căpitan al “câinilor”, Giani Kiriţă, nu înţelege cum ar putea gruparea din “Ştefan cel Mare” să piardă un talent de talia lui Valentin Costache.
 
“Nu mă mai miră nimic la Dinamo, nu sunt prea multe de comentat. M-am obişnuit ca jucătorii să plece la alte cluburi de la noi, chiar şi la Steaua. Nu-mi convine, dar când va pleca domnul Negoiţă de la Dinamo, atunci voi comenta şi eu”, şi-a început tirada Kiriţă.
 
Kiriţă nu se mai simte legat sufleteşte de Dinamo din acest moment
 
Acesta recunoaşte că poate nu l-ar fi deranjat atât de mult dacă era vorba de un transfer în străinătate. “E foarte rău că jucătorii crescuţi de club pleacă la alte echipe din ţară. Măcar să-i vândă în campionatele de afară…”, a mai comentat fostul jucător din “Groapă”.
 
Giani Kiriţă a ajuns chiar să se dezică de echipa lui de suflet. “Să-şi vadă de Dinamo al lor, eu nu mă identific cu acest Dinamo. Suporterii cât să mai reziste? Paharul se umple până la urmă. Se vede foarte bine câtă lipsă de profesionalism este la acest club. Noi ne-am rupt picioarele pentru echipa asta şi ne doare”, a declarat Giani Kiriţă pentru Telekom Sport.
Închide ×