Sport

Oficial: Andrei Peteleu a semnat cu CFR Cluj! Transferul fusese anunțat în exclusivitate de Fanatik încă de vineri

CFR Cluj a oficializat transferul fundașului dreapta Andrei Peteleu, mutare anunțată încă de vinerea trecută în exclusivitate de FANATIK.
09.01.2023 | 10:47
Oficial Andrei Peteleu a semnat cu CFR Cluj Transferul fusese anuntat in exclusivitate de Fanatik inca de vineri
CFR Cluj a oficializat transferul lui Andrei peteleu
ADVERTISEMENT
09-01-2023
08:46

CFR Cluj a anunțat transferul lui Andrei Peteleu

Fundașul dreapta Andrei Peteleu revine la CFR Cluj după o absență de trei ani. Anunțat în exclusivitate de FANATIK încă de vineri, transferul a fost confirmat astăzi oficial de oficialii echipei campioane.

„Bine ai revenit, Andrei Peteleu!

Cluburile CFR 1907 Cluj și Kisvárda FC au ajuns la un acord privind transferul fundașului lateral Andrei Peteleu în Gruia! Fundașul lateral se întoarce după trei ani la echipa noastră, alături de care a câștigat Supercupa României (2019), dar și Campionatul României (2018, 2019) Din luna august 2021, Andrei Peteleu a evoluat în prima ligă din Ungaria, la Kisvárda

Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj”, a anunțat CFR Cluj pe contul de Facebook.

 

CFR Cluj a mutat pe piața transferurilor încă din startul acestui an. L-a adus, din postură de jucător liber, pe croatul Anton Maglica. Iar mai apoi, din Polonia, de la Jagiellonia, pe Bogdan Țîru. Ulterior, Dan Petrescu a anunțat că este posibil să mai vină 1-2 jucători. FANATIK a oferit, în exclusivitate, numele acestora, iar prima mutare a fost deja confirmată.

Andrei Peteleu revine la CFR Cluj, cu care a câștigat deja trei titluri

Ermal Krasnicki, jucătorul lui Ballkani, și Andrei Peteleu, fundașul dreapta al formației maghiare Kisvarda, au fost cele două nume menționate de FANATIK ca fiind ținte pentru acest mercato.

ADVERTISEMENT

Și, iată, mutarea din urmă a fost deja confirmată de către clubul maghiar. Care, însă, nu a oferit detaliile financiare ale tranzacției. Potrivit Transfermarkt, valoarea de piață a jucătorului este de 350.000 de euro. FANATIK a oferit în exclusivitate și toate informațiile despre transferul lui Yeboah la Slavia Praga și motivele pentru care mutarea nu s-a mai materializat.

”Ionuț-Andrei Peteleu a părăsit echipa noastră. Fundașul român în vârstă de 30 de ani a ajuns la Kisvarda în vara lui 2021.

ADVERTISEMENT

În anul și jumătate trecut de atunci a jucat 2048 de minute. A contribuit la locul secund istoric ocupat în campionat și a evoluat în primul meci internațional pentru Kisvarda, la Almaty, Kazahstan, într-o confruntare din Conference League.

Peteleu mai avea contract o jumătate de an. Jucătorul român revine la CFR Cluj, fostul său club, alături de care a căpătat experiență internațională și chiar a jucat și un meci amical împotriva celor de la Kisvarda.

ADVERTISEMENT

Îi mulțumim lui Ionuț-Andrei Peteleu pentru serviciile oferite clubului Kisvarda și îi dorim succes în continuare”, au scris cei de la Kisvarda pe site-ul oficial.

Andrei Peteleu s-a născut la Bistrița, pe 20 august 1992. El este fost internațional Under 21. A mai jucat la CFR Cluj din iulie 2016 şi până în ianuarie 2020, când s-a transferat la Sheriff Tiraspol.

ADVERTISEMENT

În precedenta perioadă petrecută în Gruia, fundaşul dreapta a bifat 62 de meciuri. A câştigat cu trupa clujeană trei titluri de campion al României.

 

ADVERTISEMENT