Life

Kit Harington va deveni tată pentru prima dată! Ce a anunțat soția celui care l-a interpretat pe Jon Snow

28.09.2020 | 18:36
Kit Harington va deveni tata pentru prima data Ce a anuntat sotia celui care la interpretat pe Jon Snow
Kit Harington va deveni tată pentru prima oară, iar soția lui a făcut anunțul cel mare al sarcinii
ADVERTISEMENT

Actorul Kit Harington din Game Of Thrones va deveni tată, iar soția lui, actrița Rose Leslie, cunoscută pentru rolul din același serial fenomen, a fost cea care a făcut marele anunț.

Sarcina vedetei a fost una confirmat chiar de către celebra roșcată. Aceasta a devenit soția lui Kit Harington în urmă cu mai bine de un an de zile, înainte de încheierea difuzării pentru serialul produs de HBO.

ADVERTISEMENT

Kit Harington este pe cale să devină tătic și acesta și-a întemeiat o familie cu cea care a interpretat-o pe Ygritte în serialul Urzeala Tronurilor, foarte popular și în rândul publicului din România.

Kit Harington din Game of Thrones va deveni tată, iar soția lui le-a arătat tuturor burtica de gravidă

Actrița Rose Leslie le-a arătat fanilor ei și o primă imagine cu burtica de gravidă. Cei doi formează un cuplu încă din anul 2012, atunci când s-au cunoscut pe platoul de filmare a serialului Game of Thrones și s-au îndrăgostit unul de altul.

ADVERTISEMENT

Poza a fost publicată pe Instagram și a făcut furori în rândul fanilor din întreaga lume, care i-au felicitat pe viitorii părinți celebri într-un număr masiv.

Vestea cea mare a sarcinii a fost dezvăluită și de către cunoscuta roșcată în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând. Și în poza din mediul online se poate remarca faptul că vedeta este trecută de primul trimestru al sarcinii, având abdomenul foarte proeminent.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Leslie (@roseleslie_got) on

Soția lui Kit Harington a avut adesea o prezență foarte discretă despre viața lor personală, dată fiind anvergura relației lor.

De această dată, însă, bucuria a fost una pe care nu a putut să nu o împărtășească cu cei din rândul publicului.

ADVERTISEMENT

„Nu multă lume poate purta o rochie din mătase Stella McCartney și să facă o ședință foto fashion în timp ce așteaptă un copil, însă Rose nu a arătat niciun semn de oboseală la ședința noastră foto”, a fost descrisă soția celui care l-a interpretat pe Jon Snow de către publicația străină.

ADVERTISEMENT
Tags: