Life

Kitty Cepraga a dezvăluit de ce a divorțat după 15 ani de relație. Ce a spus actrița

Kitty Cepraga și James au divorțat după o relație de 15 ani, însă frumoasa blondină a dezvăluit abia acum motivul real.
14.10.2021 | 10:41
Kitty Cepraga a dezvaluit de ce a divortat dupa 15 ani de relatie Ce a spus actrita
Kitty Cepraga a dezvăluit de ce a divorțat după 15 ani de relație. Ce a spus actrița. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Odată cu revenirea în țară, după mai bine de 20 de ani petrecuți în Italia, actrița a suferit mai multe schimbări în viața personală.

Pandemia de coronavirus a împiedicat-o să plece din România, lucru care se pare că ar fi afectat relația pe care o are cu tatăl fiicei sale, Aurora-May.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga a precizat, în emisiunea lui Cătălin Măruță, și ce a dus la ruptura dintre ea și James Goodwin, cu care se iubea de 15 ani.

Kitty Cepraga, divorț după 15 ani de relație. Ce a dus la ruptura de tatăl fiicei sale

„Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie, a spus Kitty Cepraga, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Aurora-May, fiica vedetei, este afectată de situație pentru că nu a stat niciodată departe de tatăl ei. Din fericire, tehnologia o ajută pe copilă să țină legătura cu figura paternă.

Declarația despre despărțirea de partenerul de viață vine după ce, anul trecut, actrița anunța că ia în calcul mutarea definitivă în țara natală, pe care nu a mai vizitat-o în ultimii 20 de ani.

ADVERTISEMENT

În plus, fiica frumoasei actrițe s-a acomondat destul de bine aici și chiar a învățat limba română, blondina fiind în căutarea unei școli unde să învețe Aurora-May.

„Este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana.

ADVERTISEMENT

La grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea.

Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică.

Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK”, mărturisea, în urmă cu ceva vreme, actrița pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT