Life

Kitty Cepraga, de patru luni blocată în țară din cauza pandemiei: „N-am curaj să mă sui într-un avion”

07.07.2020 | 21:44
Kitty Cepraga de patru luni blocata in tara din cauza pandemiei Nam curaj sa ma sui intrun avion
Kitty Cepraga a rămas blocată în țară timp de 4 luni. Sursa foto: Ok Magazine
ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga a părăsit România în urmă cu 17 ani, însă pandemia de coronavirus a prins-o în țara noastră. Fosta prezentatoare a Televiziunii Române venise în țară să își viziteze familia, însă nu a mai apucat să se întoarcă în Italia, acolo unde au izbucnit primele focare Covid de pe continentul european.

Kitty Cepraga, blocată în România

Kitty are o fetiță minunată și un soț iubitor și înțelegător. Chiar dacă nu l-a mai văzut de patru luni, vedeta a comunicat cu acesta prin videocall, așa cum o face mai toată lumea din februarie încoace.

ADVERTISEMENT

Cristina susține că i-a fost dor de România, însă toată viața ei este acum în Italia. Nu a spus nu vreunei posibile întoarceri în industria de divertisment de la noi, mai ales că ex- prezentatoarea tv este acum actriță cu acte în regulă, având studiile necesare pentru a profesa.

„Venisem întâmplător să-mi vizitez părinții cu cea mică, la începutul lui martie, apoi într-o săptămâna s-a închis totul, drept pentru care patru luni am stat numai în casă. Nu, n-am mai plecat deloc și sinceră să fiu îmi e și frică acum să plec, pentru că n-am curaj să mă sui într-un avion”, a mărturisit Kitty Cepraga într-un interviu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Toate proiectele sale s-au anulat

Cât despre proiectele pe care le avea, toate s-au dus pe apa sâmbetei, iar vedeta lansează un apel: liberii profesioniștii trec prin momente grele.

„În mare parte s-au anulat, altele s-au amânat. Vedem care dintre ele se pot relua, cum, în ce formă și dacă se vor mai face. Este o mare problemă pentru noi toți cei care suntem liberi profesioniști.

ADVERTISEMENT

În meseria noastră nu depindem doar de noi, ci și de ceilalți oameni, de o echipă întreagă, de destin. Sper să se lege ceva frumos și din punct de vedere al carierei în România. Îmi e dor să lucrez și aici, sunt 17 ani de când sunt plecată în Italia”, a mai spus Cepraga.