Life

Tatăl lui Kitty Cepraga, jurnalistul Teofil Cepraga, a murit: ”Suntem în șoc! Probabil e o eroare medicală”

Tatăl cunoscutei vedete TV Cristina Cepaga, jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, s-a stins din viață în cursul zilei de astăzi, cu o lună și jumătate înainte de a împlini 76 de ani.
31.01.2022 | 16:54
Tatal lui Kitty Cepraga jurnalistul Teofil Cepraga a murit Suntem in soc Probabil e o eroare medicala
Tatăl lui Kitty Cepraga, jurnalistul Teo Cepraga, a încetat din viață Foomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Cristina Cepraga a confirmat informațiile și a făcut o serie de declarații cu privire la decesul tatălui ei. Aflată încă sub șocul celor întâmplate, vedeta – devenită celebră sub numele de Kitty Cepraga – a dezvăluit că moartea tatălui ei, jurnalistul Teo Cepraga, este una neașteptată.

Tatăl lui Kitty Cepraga a murit la 76 de ani

Jurnalistul Teofil Octavian Cepraga, tatăl cunoscutei Kitty Cepraga, a încetat din viață în cursul zilei de astăzi, în jurul orelor 14.00, decesul său luând prin surprindere pe toți cunoscuții și toate rudele sale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă avea probleme de sănătate pe care Kitty Cepraga nu le-a dezvăluit, starea lui nu indica nicio secundă că s-ar putea înrăutăți atât de mult și atât de repede, el fiind în mijlocul unor tratamente recomandate medical.

”Da, este adevărat, tata a murit! Suntem în șoc, efectiv. Nu știm de ce a murit, probabil e vorba de o eroare medicală. Nu pot să spun mai multe acum, trebuie să mă sfătuiesc și cu familia. Dar la ce se întâmplă în spitale de la noi…”, a spus, pentru FANATIK, Kitty Cepraga, vizibil afectată și plângând.

ADVERTISEMENT

Kitty Cepraga s-a întors în România după 20 de ani de Italia

Cristina Cepraga cunoștea un succes uriaș în România prin proiectul “Școala Vedetelor”, unde a apărut alături de artiști precum Adrian Despot sau Călin Goia. După „Școala Vedetelor”, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru apoi, la doar 24 de ani, a plecat în Italia.

Plecată din România de 20 de ani deja, Kitty Cepraga și-a continuat cariera ca actriță acolo, ea devenind, printre altele, și producător muzical și este extrem de implicată în diverse campanii umanitare.

ADVERTISEMENT

Având o viață personală foarte discretă, Kitty Cepraga a trecut printr-un divorț după o căsnicie de 15 ani, actrița despărțindu-se de James Goodwin (43 de ani), un englez cu origini franceze, alături de care are o fetiță, Aurora-May.

De altfel, mărturisea vedeta TV de curând, a decis să se întoarcă din Italia în România, idee pe care o enunțase prima oară anul trecut, pe atunci fiind nesigură cu privire la adaptarea fetiței născută la Roma. Din fericire, lucrurile nu au fost prea complicate, iar cele două au revenit în țară.

ADVERTISEMENT

Cine era tatăl lui Kitty Cepraga?

Teofil Octavian Cepraga, tatăl cunoscutei Kitty Cepraga, este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară, bărbatul fiind născut, la Brașov, acum aproape 76 de ani. Cariera și-a început-o acum mai bine de cinci decenii, la ziarul România Liberă, iar apoi activitatea sa se extinde la Radioteleviziunea Română.

Acolo, începând cu 1970, parcurge toate etapele pentru până la obținerea funcției de realizator și producător de emisiuni- el fiind, pe rând, reporter, redactor, redactor de rubrică, dar și prezentator la Radio matinal sau al Emisiunii De la 1 la 3.

Între 1992 – 1996 , Teofil Octavian Cepraga este redactor-șef adjunct, Secretar general de redacție și realizator la Departamentul de emisiuni informative al TVR. Din 1997, produce mai multe emisiuni, tatăl lui Kitty Cepraga fiind implicat în realizarea și unor documentare valoroase.

Teofil Octavian Cepraga era căsătorit cu Alexandra, o altă figura foarte cunoscută din cadrul TVR, implicată care realizator și regizor muzical în proiecte precum Tezaur Folcloric, Eurovision, Cerbul de Aur și Festivalul Mamaia.

ADVERTISEMENT