News

Klaus Iohannis, anunț depre dezbatere: “Viorica Dăncilă nu va fi primită”

18.11.2019 | 18:37
Klaus Iohannis, anunț depre dezbatere:
Klaus Iohannis a discutat despre dezbaterea organizată înainte de turul II al alegerilor prezidenţile. Sursa foto: Digi24
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a fost prezent la Ploieşti, acolo unde a ţinut un discurs înainte cu o zi de dezbatere. Acesta a explicat de ce nu acceptă să aibă acest dialog cu Viorica Dăncilă şi a anunţat că nu o va primi la dezbatere, în cazul în care fostul premier s-ar gândi să îşi facă apariţia.

”Nu va fi primită (n.r. Viorica Dăncilă), fiindcă nu este o dezbatere la care am invitat pe cineva. Este o discuţie cu jurnalişti, formatori de opinie, pe care eu am organizat-o, la care eu i-am invitat şi vom avea o discuţie aşezată, foarte interesantă, sper, despre mandatul care a trecut şi despre mandatul care sper să fie.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă nu e primită de Klaus Iohannis la dezbatere

În esență, o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni. Vreau să spun că nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, nereformat, reprezintă Guvernul care a întruchipat regimul toxic Dragnea-Dăncilă, care a guvernat cras împotriva românilor și a atacat românii în stradă în acel 10 august”, a declarat Klaus Iohannis.

În acelaşi timp, preşedintele României a amintit de una din gafele făcută de Viorica Dăncilă: “Pe reprezentanta unui astfel de partid nedemocratic, care a guvernat împotriva românilor, care aruncă acuzații xenofobe în spațiul public nu o pot primi la o dezbatere, despre ce să vorbim? S-a dus într-o țară prietenă și a confundat-o într-un discurs public cu o altă țară”, a spus Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

De menţionat că Dăncilă a confundat, de fapt, capitala Muntenegrului, şi nu ţara, aşa cum a declarat Klaus Iohannis. În iulie 2018, Dăncilă a susţinut o declaraţie de presă pe care a început-o spunând că se bucură să fie la Pristina, care este de fapt capitala Kosovo,în loc să spună Podgorica.

Klaus Iohannis a oganizat o dezbatere cu jurnaliştii, pe care i-a chemat la SNSPA. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, iar Cristian Tudor Popescu a anunţat că a declinat invitaţia şefului statului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri