News

Klaus Iohannis, cadou de la Donald Trump în vizita din SUA! Mesajul emoționant

21.08.2019 | 09:02
Klaus Iohannis cadou de la Donald Trump in vizita din SUA Mesajul emotionant

Președintele României, Klaus Iohannis, a primit un cadou mai puțin obișnuit din partea președintelui american Donald Trump, în timpul vizitei sale pe tărâmul făgăduinței. Cei doi șefi de stat au avut o întâlnire oficială, marți, în Biroul Oval al Casei Albe.

Klaus Iohannis a primit cadou de la Donald Trump o șapcă cu un mesaj puternic

Președintele SUA l-a surprins pe Klaus Iohannis cu un cadou inedit. Acesta i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă cu un mesaj care pentru președintele american a însemnat foarte mult, deoarece cu acest slogan a câștigat fotoliul de la Casa Albă.

Mesajul scris pe șapca lui Klaus Iohannis este cel din campania electorală a lui Donald Trump, dar modificat pentru România. ”Make Romania great again” (Fă România minunată din nou)”. Culmea, acest slogan a fost folosit chiar săptămâna trecută de PSD la Craiova, la conferinţa PSD Dolj la care a participat şi președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis a primit cadou de la Donald Trump o șapcă
Klaus Iohannis a primit cadou de la Donald Trump o șapcă

Donald Trump a evitat să vorbească despre vizele pentru români

Președintele Trump l-a primit marţi pe Klaus Iohannis la Casa Albă pentru a „reafirma și celebra” parteneriatul strategic ferm dintre cele două țări.

Președintele american a fost întrebat cu privire la vizele pentru români, dar acesta nu a dat un răspuns. A făcut însă referire la relațiile dintre SUA și România.

“Multumesc foarte mult tuturor, sunt onorat sa fiu alaturi de Presedintele Romaniei, este foarte respectat, a facut o treaba foarte buna. Este un sezon politic in desfasurare in Romania, dar imi imaginez ca va descurcati foarte bine, pentru ca sunteti talentat, iubiti poporul, iar noi avem o relatie extraordinara cu Romania.

Statele Unite si Romania au o relatie mai buna ca niciodata. Si vreau sa va multumesc pentru asta. Avem relatii comerciale foarte intense, afaceri in desfasurare, avem mult comert cu Romania si cu poporul sau talentat. Noi cumparam, ei cumpara. Si avem multi romani in Statele Unite, sunt oameni extraordinari, muncesc din greu si sunt oameni de succes”, a declarat Donald Trump.