News

Klaus Iohannis, cascadă de ironii la Constanța! Simpatizant: „PSD la pușcărie!” Președintele: „Ușor, ușor au majoritate acolo”

15.09.2019 | 09:40
Klaus Iohannis cascada de ironii la Constanta Simpatizant PSD la puscarie Presedintele Usor usor au majoritate acolo

Klaus Iohannis a lansat o cascadă de ironii la Constanța! Evident, ținta preferată a fost partidul aflat la guvernare. Social democrații nu au scăpat de înțepăturile șefului de stat. Președintele a lovit mai întâi la școala de vară a tinerilor liberali, acolo unde discursul său a lovit din plin în PSD. Preşedintele a afirmat că în ultimii doi ani şi jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a blocat dezvoltarea

Klaus Iohannis, cascadă de ironii la Constanța!

Iohannis a continuat pe aceeași linie și a mai transmis că PSD a compromis viitorul țării și a produs cea mai dezastruoasă guvernare din ultimii 30 de ani. Șeful statului a mai spus că social-democraţii nu au avut timp să guverneze şi pentru oameni şi au dat legi care să submineze justiţia, poliţia şi administraţia publică, precizând că PSD a reprezentat cea mai mare ameninţare la adresa stabilităţii şi viitorului României.

„Înainte de a discuta despre viitor, despre ceea ce ştiu că trebuie făcut pentru ţara noastră, trebuie să vedem prezentul aşa cum este el. România anului 2019, cu o guvernare PSD, este un stat membru al Uniunii Europene, fără spitale, fără autostrăzi, cu şcoli încă nesigure şi nefuncţionale, că tot a început anul şcolar şi am văzut cu toţii că iarăşi nu s-a făcut nimic pentru copii.

Klaus Iohannis, cascadă de ironii la Constanța! Klaus Iohannis
Klaus Iohannis s-a distrat pe seama social democraților. Sursa foto – fsacebook

Simpatizant: „PSD la pușcărie!” Președintele: „Ușor, ușor au majoritate acolo”

Un stat în care iniţiativa privată şi investiţiile, cele care generează dezvoltare, sunt descurajate. România anului 2019, nu avem asigurat nici măcar transportul public care să facă legătura permanentă între oraşele mari şi comunele din jurul lor”, a mai afirmat Iohannis care a transmis că moțiunea de cenzură poate să doboare Guvernul PSD și că liberalii vor ajunge la guvernare cu Ludovic Orban premier. Vă reamintim că Iohannis s-a întâlnit cu lideri de filiale locale PNL la Constanţa şi nu a pierdut ocazia să facă o baie de mulţime şi să lanseze săgeţi împotriva social-democraţilor.

Astfel, prins între admiratori, lui Iohannis i s-a strigat de către un simpatizant: Iohannis la Cotroceni! PSD la pușcărie! Un altul a ținut să-i spună președintelui: PSD-ul la pușcărie! A fost momentul în care Klaus Iohannis a răspuns ironic: Ușor, ușor au majoritate acolo, da! VEZI VIDEO CU MOMENTUL AICI