ADVERTISEMENT
News

Klaus Iohannis, critici dure după remanierea guvernamentală: “Se vrea reluarea atacului auspra justiţiei”

Autor: Ana Chivu | 18.04.2019 | 14:34
Klaus Iohannis, critici aspre după remanierea guvernamentală

Klaus Iohannis a primit propunerile Vioricăi Dăncilă pentru noile funcții de miniștri. Președintele României spune că prima sa impresie este că remanierea se face „pentru ca lucrurile să meargă mai prost”. Premierul a dezvăluit, în cursul zilei de ieri, propunerile de miniștri. Pe lista scurtă oferită se aflau: Oana Florea, Liviu Brăiloiu și Eugen Nicolicea. Legat de nominalizări, în urma discuțiilor avute cu președintele partidului, candidatul nostru este Oana Florea, o colegă cu experiență care știe modul de lucru al Instituțiilor Europene”, a declarat, înc adrul conferinței de presă, Dăncilă. 

ADVERTISEMENT

Iohannis, reacție acidă după remanierea Guvernului

Președintele României a reacțioant după propunerile dezvăluite de premierul țării în cursul zilei de ieri. Klaus Iohannis a afirmat că remanierea se face tocmai „pentru ca lucrurile să meargă mai prost”. „De regulă, o remaniere se face pentru a face Guvernul mai eficient. Prima impresie e că această remaniere se face pentru ca lucrurile să meagă mai prost.

Se vrea reluarea atacului pesedist asupra justiției”. Șeful statului a mai spus că nu poate semna remanierile fără a evalua urmările acestora. „Am vorbit cu doamna premier și i-am comunicat că va primi un răspuns la începutul săptămânii viitoare”,  a declarat sursa citată despre remanierea guvernamentală.

Klaus Iohannis nu este de acord cu propunerile Vioricăi Dăncilă pentru viitorii miniștri
Klaus Iohannis nu este de acord cu propunerile Vioricăi Dăncilă pentru viitorii miniștri

“Am hotărât cu membrii PSD”

Viorica Dăncilă a făcut azi propunerile pentru viitorii posibili miniștri. “Pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni, Liviu Brăiloiu. Cunoaște deja problemele din diasporă și va găsi răspunsul multor probleme. Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere, am hotărât cu membrii ca propunerea PSD să fie Eugen Nicolicea.

ADVERTISEMENT

Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri pe care nu le-a finalizat”, a declarat Viorica Dăncilă despre propunerile de miniștri. Nu văd de ce mai discutăm despre acest lucru. În ultima perioadă s-a vorbit numai de justiție. Nu avem încă o nominalizare din partea președintelui“, a afirmat Dăncilă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!