ADVERTISEMENT
News

Klaus Iohannis, desființat de Marcel Ciolacu: „Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”

Autor: Flaviu Popa | 23.09.2020 | 21:26
Klaus Iohannis, desființat de Marcel Ciolacu: „Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”
Klaus Iohannis, desființat de Marcel Ciolacu. Foto: Hepta

Marcel Ciolacu a lansat o nouă serie de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, președintele României care în ultima vreme și-a obișnuit audiența cu atacuri la adresa PDS.

ADVERTISEMENT

Liderul PSD îl face mincinos pe Iohannis, îl acuză că promovează austeritatea și îi atacă pe cei din PNL pentru că se plâng că nu au fonduri să majoreze pensiile cu 40%.

PSD și PNL sunt implicate într-un conflict din cauza faptului că Parlamentul controlat de social-democrați vrea să majoreze pensiile cu 40%.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis, desființat de Marcel Ciolacu înainte de alegerile locale din 27 septembrie

Cei din PNL susțin că nu există bani la buget pentru o astfel de majorare, în timp ce partidul condus de Ciolacu susține că există bani, însă bugetul este gestionat extrem de prost de liberali.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

ADVERTISEMENT

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate”, și-a început Ciolacu discursul pe Facebook.

Liderul PSD a ridiculizat PNL și pe Klaus Iohannis din cauza „butaforiilor” din ultima perioadă. „Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!

ADVERTISEMENT

Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte. Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul? Poporul român are o vorbă: Minciuna stă cu Rege la masă! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”, a concluzionat Ciolacu.

ADVERTISEMENT

PNL încearcă în aceste zile să găsească metode legale de a împiedica majorarea pensiilor cu 40%, la doar 3 luni distanță de alegerile parlamentare care ar putea schimba componența Parlamentului, dominat monentan de PSD.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!