Life

Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Iată cum arăta președintele României la 17 ani

Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Iată cum arăta președintele României la 17 ani.
01.06.2021 | 09:22
Klaus Iohannis imagine inedita de Ziua Copilului Iata cum arata presedintele Romaniei la 17 ani
Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Iată cum arăta președintele României la 17 ani Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a distribuit o imagine mai puțin cunoscută. Șeful statului a postat pe rețelele de socializare o fotografie din adolescență.

Președintele le-a arătat internauților cum arăta la vârsta de 17 ani. Marți, 1 iunie, sărbătorim ziua copilului, iar liderul de la Cotroceni și-a adus aminte de tinerețe.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis, imagine inedită de Ziua Copilului. Iată cum arăta președintele României la 17 ani

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis la 17 ani
Sursa foto: Facebook

La descriere, șeful statului a distribuit mesajul „amintiri din copilărie”. Acesta a adăugat și hashtagurile #1iunie, #ZiuaCopilului și #17ani.

În mai puțin de o oră de la distribuire, fotografia pe care a președintele a postat-o a obținut mai bine de 17.000 de reacții. Internauții au adăugat și peste 2.000 de comentarii.

ADVERTISEMENT

Unii dintre ei l-au lăudat pe Iohannis pentru modul în care arăta. În schimb, alții au glumit și au făcut diverse observații nu tocmai plăcute.

Virală pe rețelele de socializare, poza a împărțit internauții în două tabere. Primii sunt cei care au apreciat demersul șefului statului.

ADVERTISEMENT

Totuși, de remarcat sunt și restul. Oamenii l-au criticat pe liderul de la Cotroceni din diverse motive: pentru că nu zâmbea, pentru modul în care arăta sau pentru modul în care conduce țara.

Iohannis la 17 ani, dispute pe rețelele de socializare

Plini de haz, românii s-au întrecut în comentarii amuzante sau răutăcioase. A treia tabără a fost a celor care s-au minunat de cultura și înțelepciunea de care dau dovadă semenii lor.

ADVERTISEMENT

„Legenda spune că dânsul a zâmbit la poză, dar cu întârziere!”, „de mic ai fost supărat pe viață, șefule”, „de atunci urmăreați lucrurile cu atenție și îngrijorare”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase.

Alți oameni și-au adus aminte de copii: „Sănătate multă, domnule președinte. Și să nu uitați și de alocațiile copiilor. De educație, unde lipsește, în anumite defavorizate ale României. Și de copiii care merg la culcare flamânzi.”

În schimb, au fost și internauți care au criticat atitudinea celorlați: „comentariile de aici demonstrează nivelul de cultură al României. Și ne mirăm de cum ne văd străinii. Văd și ei ce se arată…”, „din cauza răutății pierdem noi, românii! Dacă nu vă place poza nu înseamnă că trebuie să dați cu parul! Dacă zâmbea în poză sunt convins că și asta va deranja. Poate o poză cu spatele vă liniștea”.

ADVERTISEMENT