ADVERTISEMENT
News

Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu liderii PNL. Ce urmează să se discute

Autori: Luana Martinescu, Traian Terzian | 26.05.2020 | 11:35
Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu liderii PNL. Ce urmează să se discute
Președintele Klaus Iohannis a stabilit o întâlnire de urgență cu liderii PNL și cu o parte dintre miniștrii Guvernului Orban

Președintele Klaus Iohannis a stabilit o întâlnire de urgență cu liderii PNL și cu o parte dintre miniștrii Guvernului Orban.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis, întâlnire de urgență cu liderii PNL

Conform Antena 3, întânirea de urgență convocată de Klaus Iohannis și la care au fost chemați liderii PNL va avea loc marți, de la ora 17:00, la Vila Lac.

Cel mai probabil, discuțiile se vor axa pe teme politice și mai puțin pe cele ce țin de problemele zilnice ale țării. Asta în contextul în care în ultima perioadă au existat mai multe critici la adresa Guvernului.

ADVERTISEMENT

Dacă premierul Ludovic Orban pare să aibă scaunul de neclintit în acest moment, nu același lucru se poate spune despre o serie de miniști ai Cabinetului. Și o posibilă discuție s-ar putea face în jurul remanierii.

Teme electorale pe agenda întâlnirii liberalilor

Președintele Klaus Iohannis reia, astfel, întânirile pe care le făcea aproape săptămânal cu liderii PNL și pe care le-a oprit în momentul începerii pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Informațiile ar fi că la întânirea de la Vila Lac ar urma să participe toată conducerea PNL, precum și ministrul Finanțelor, Florin Cîțu și cel al Sănătății, Nelu Tătaru. La ședință ar putea ajunge și ministrul de Inteerne, Marcel Vela.

Pe lângă situația din Guvern, o altă discuție ar putea fi cea legată de scăderea în sondaje a Partidului Național Liberal, după criza provocată de coronavirus. Nu este exclus să se atingă și alte teme electorale.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe voci anunță că Marcel Vela, Monica Anisie și Violeta Alexandru sunt principalele nume vizate de remaniere, însă Ion Ștefan, Cătălin Predoiu, Marcel Boloș sau Florin Cîțu nu stau nici ei liniștiți.

În schimb, premierul Ludovic Orban a negat vehement un astfel de scenariu și a spus că cine a oferit asemenea informații nu dorește altceva decât să strice atmosfera în Guveern și în PNL.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!