News

Klaus Iohannis, invitat de onoare la Școala de vară a liberalilor! „După dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă!”

14.09.2019 | 14:17
Klaus Iohannis invitat de onoare la Scoala de vara a liberalilor Dupa dezastrul pesedist cetatenii vor o guvernare eficienta

Klaus Iohannis a fost invitat de onoare la Școala de vară a liberalilor! Președintele a mers la Venus alături de preşedintele PNL Ludovic Orban. Șeful statului nu a ratat ocazia și a ținut un nou discurs prin care i-a atacat pe social democrați. „După dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă!”, a tranmis Iohannis care și-a manifestat dorința ca un guvern liberal să le ofere oamenilor siguranță, properitate și bunăstare.

Klaus Iohannis, invitat de onoare la Școala de vară a liberalilor!

„Ne aflăm în faţa unor bătălii complicate, peste puţine luni, avem alegeri prezidenţiale, apoi locale, parlamentare. Eu vă invit ca, împreună cu mine, să câştigăm toate aceste alegeri”, a mai spus şeful statului. „Sunt încrezător în viitorul României”, a mai transmis preşedintele care a precizat că ţara noastră are nevoie în acest moment de oameni tineri.

„Convingerea mea fermă este că ţara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală, în politică în general”, a spus Iohannis. „Voi reprezentaţi forţa tânără a celui mai important partid, deocamdată de opoziţie, din România şi vreau să vă felicit pentru munca depusă la alegerile europarlamentare şi la referendum. Fără implicarea voastră, rezultatul PNL nu ar fi fost acelaşi, acest lucru este foarte clar”, a subliniat șeful statului

Klaus Iohannis, invitat de onoare la Școala de vară a liberalilor! Klaus Iohannis
Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor că e nevoie de tineri în politică. Sursa foto – facebook

„După dezastrul pesedist, cetăţenii vor o guvernare eficientă!”

“Vă îndemn aşadar să nu renunţaţi, fiţi ambiţioşi şi urmăriţi-vă cu perseverenţă obiectivele şi veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere. Convingerea mea fermă este că ţara noastră are mare nevoie de oameni tineri în mediul privat, în administraţia locală, în administraţia centrală, în politică la modul general. Spre deosebire de trecut, tinerii sunt astăzi mult mai informaţi şi mult mai pregătiţi de implicare în viaţa cetăţii decât alte generaţii şi cu această pregătire vine la pachet şi obligaţia de a vă implica în viaţa publică.

Voi care sunteţi aici aţi făcut deja acest pas, sunteţi implicaţi, aveţi organizaţii solide pe care le reprezentaţi aici şi aveţi responsabilitatea să redaţi oamenilor încrederea că politică înseamnă în primul rând a-ţi pune toată forţa, energia şi priceperea în slujba cetăţeanului şi a interesului public şi pentru asta vă doresc vă doresc multăm multă putere şi determinare”, a mai transmis şeful statului.