News

Klaus Iohannis, ironizat la intrarea într-o biserică din Sibiu. Ce mesaj i-a transmis o femeie

Președintele României a fost ridiculizat chiar înainte să intre într-o biserică din Sibiu. O femeie revoltată de criza politică i-a transmis un mesaj lui Klaus Iohannis.
14.11.2021 | 15:13
Klaus Iohannis ironizat la intrarea intro biserica din Sibiu Ce mesaj ia transmis o femeie
ADVERTISEMENT

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, duminică, împreună cu soţia la biserică în Sibiu. Înainte de a intra o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”, facând referire la celebra expresie folosită de șeful statului atunci când îi ataca non-stop pe social democrați în conferințe de presă.

Protestul vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea guvernului. Cele două partide sunt în tratative avansate pentru formarea unei majorități.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu l-au iertat pe Iohannis pentru momentele în care PSD era transformat de șeful statului în inamicul public numărul 1.

Klaus Iohannis, întâmpinat de protestatari, la intrare în biserică. O femeie a strigat: ”Jó napot kívánok, PSD!”

Pe lângă femeia care a strigat celebra frază ”Jó napot kívánok, PSD!”, Iohannis a avut parte și de alte surprize.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Klaus Iohannis, care petrece sfârşitul de săptămână la Sibiu, a mers, duminică, cu soţia la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime”.

Cei doi au fost întâmpinați de un bărbat care a afişat mesajul ”La biserică…degeaba”.

F
Foto: captura

Klaus Iohannis nu s-a oprit pentru a vorbi cu protestatarii şi nici nu a făcut declaraţii despre acest episod.

ADVERTISEMENT

Nemulţumirea sibienilor vine în contextul negocierilor dintre PSD şi PNL pentru formarea unui Guvern, alianţă pe care surse politice susţin că a cerut-o chiar preşedintele Klaus Iohannis.

„Jó napot kívánok,PSD”, celebra frază rostită de Klaus Iohannis

Șeful statului a avut multe momente în care a atacat furtunos Partidul Social Democrat, iar acum noua coaliție de la guvernare a creat un val de nemulțumire în rândul poporului.

ADVERTISEMENT

Recent, artistul Tudor Chirilă a lansat un atac extrem de dur la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Eu nu v-am făcut ticălos așa, fără motiv. Practic, nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul ăsta mărturie.

Sunteți un ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară, în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine”, a declarat solistul formației Vama.

ADVERTISEMENT