Hotnews

Prima reacţie a premierului după întîlnirea cu Iohannis

UPDATE 15:12 / Premierul Victor Ponta afirmă că întâlnirea avută cu preşedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utilă, serioasă şi eficientă, o primă consultare instituţională care...
22.12.2014 | 15:14
Prima reacţie a premierului după întîlnirea cu Iohannis
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:12 / Premierul Victor Ponta afirmă că întâlnirea avută cu preşedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utilă, serioasă şi eficientă, o primă consultare instituţională care arată că lucrurile intră “pe făgaşul normal”.

“Prima consultare instituţională cu preşedintele Iohannis – extrem de utilă, serioasă şi eficientă. Lucrurile intră pe făgaşul normal”, a scris Ponta pe Twitter.

ADVERTISEMENT

sursa: realitatea.net 

Klaus Iohannis îşi începe în forţă mandatul de preşedinte. În prima zi la Cotroceni, şeful statului l-a invitat la discuţii pe premier. Luna trecută, Victor Ponta spunea că şi-ar depune mandatul, dacă Iohannis ar garanta că pune premier tot pe cineva din coaliţie.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Kalus Iohannis a declarat, duminică, în Parlament, îşi doreşte “o Românie scoasă din sfera senzaţionalului devenit cotidian”, adăugând că una din practicile care trebuie lăsate deoparte la încehierea acestei etape istorice sunt “declaraţiile de complezenţă”, care ştirbesc încrederea.

“Îmi doresc o Românie scoasă din sfera senzaţionalului devenit cotidian, o Românie în care nu este timp de spectacol pentru că puterea şi opoziţia lucrează, şi preşedintele şi Guvernul şi Pralamentul lucrează, fiecare cu atribuţiile sale şi din poziţia sa. Una din practicile pe care ar trebui să le lăsăm în trecut, acum la încheierea acestei etape istorice, sunt declaraţiile de complezenţă. Ele ştirbesc încrederea şi nu folosesc la nimic”, a afirmat Iohannis.

sursa: realitatea.net 

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri