News

Klaus Iohannis, mesaj înainte de referendum. Președintele critică CNA

22.05.2019 | 17:40
Klaus Iohannis mesaj inainte de referendum Presedintele critica CNA
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis, atac dur la Liviu Dragnea si CNA! Președintele Klaus Iohannis a ieșit la atac, cu câteva zile înainte de alegerile europarlamentare, dar și de referendumul pe justiție. Președintele acuză Partidul Social Democrat că boicotează referendumul, dar a adus acuze și la adresa Consiliului Național al Audiovizualului!

Klaus Iohannis spune că PSD și Liviu Dragnea boicotează referendumul pe justiție, iar CNA este părtaș

“PSD-ului este frică de referendum și vrea să boicoteze referendumul. Umblă peste tot în țară să explice oamenilor cum că acest referendum nu ar fi important, umblă pe la județe și primării pentru a-i convinge pe oameni să nu voteze la referendum”, a spus președintele României.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a spus nici mai mult, nici mai puin, decât faptul că președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat ordin CNA-ului astfel încât să fie refuzat timp de antenă pentru dezbateri legate de referendumul care va avea loc în aceeași zi cu alegerile europarlamentare. Astfel, nu s-au făcut dezbater, pentru ca poporul să afle mai multe detalii despre acest referendum.

Klaus Iohannis l-a atacat pe Dragnea si CNA, dar aproape ca a laudat-o pe Viorica Dancila pentru ca a spus ca va vota la referendum

Iohannis acuză că Dragnea a ordonat CNA să nu acorde timp de antenă pentru referendum

”PSD încearcă și boicot instituțional. Dragnea a dat ordin la CNA să ignore referendumul. CNA a refuzat să acorde timp de antenă pentru referendum și nu a vrut să ia în discuție solicitarea. Mi-au zis să mă descurc eu cu partidele.

ADVERTISEMENT

Ce obrăznicie. Românii nu trebuie să se teamă să meargă la vot. Dreptul la vot este câștigat de români, prin sacrificiu suprem”, a spus președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a vorbit și despre faptul că premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va vota la referendumul pe justiție. ”Mă bucură că unii pesediști s-au trezit și văd că această conducere a lui Dragnea este toxică chiar și pentru PSD”, a declarat Iohannis. Acest a mai precizat că, în cazul în care PSD va renunța la premierul Viorica Dăncilă, nu va mai primi o altă nominalizare.

ADVERTISEMENT