News

Klaus Iohannis, mesaj pentru români înainte de alegerile locale: ”Mergeți la vot în număr cât mai mare”. Video

25.09.2020 | 12:25
Klaus Iohannis mesaj pentru romani inainte de alegerile locale Mergeti la vot in numar cat mai mare Video
ADVERTISEMENT

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj pentru cetățeni înainte de alegerile locale care vor avea loc duminică, 27 septembrie.

Șeful statului îndeamnă cetățenii să meargă în număr cât mai mare la scrutin pentru a-i alege pe ”cei care pot dezvolta orașul sau comuna” în care locuiesc aceștia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în contextul pandemiei de Covid-19, Iohannis nu uită se le atragă atenția românilor și să-i îndemne la a respecta regulile de protecție și igienă.

Klaus Iohannis, îndemn înainte de alegerile locale: ”Mergeți la vot în număr cât mai mare”. Video

Cu două zile înainte de alegerile locale din România, președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru toți românii în care îi încurajează pe aceștia să participe în număr cât mai mare  la scrutin.

ADVERTISEMENT

Într-un clip scurt postat pe o pagină de socializare, șeful statului le amintește conaționalilor de ce este atât de importantă alegerea primarilor și a celorlalți decidenți.

”În această duminică, pe 27 septembrie, mergem la urne pentru a decide cui încredințăm responsabilitatea administrării comunităților noastre. De ce este această alegere atât de importantă?

ADVERTISEMENT

Pentru că de cei care vor câștiga depinde ca școala și spitalul din localitatea în care trăim să fie modernizate, drumurile să fie reparate și problemele de trafic să fie rezolvate.

Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază care se rezumă la purtarea corectă a măștii de protecție, păstrarea distanței, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor și dezinfectarea obiectelor folosite eîn comun, atunci riscul infectării în secțiile de votare este redus la minimum.

ADVERTISEMENT

Mesajul Președintelui României (25.09.2020)

Dragi români,Pe 27 septembrie mergeți la vot pentru a-i alege pe cei care pot dezvolta orașul sau comuna în care trăiți!

Geplaatst door Klaus Iohannis op Vrijdag 25 september 2020

De aceea, dragi români, vă încurajez: mergeți la vot în număr cât mai mare și alegeți-i pe care care pot să facă ceva pentru dezvoltarea orașului sau a comunei în care trăiți.”, a spus Klaus Iohannis într-o postare video pe pagina de Facebook.

Duminică, 27 septembrie, românii sunt chemați la urne pentru a-și alege primarii, consilierii locali și consilierii județeni.

ADVERTISEMENT