Klaus Iohannis, mesaj transmis cu ocazia debutului anului școlar 2020-2021: ”Dragi elevi, fiecare veți avea ocazia să fiți un supererou, spălându-vă pe mâini și purtând mască”. Video

Adrian Baciu   
în HotNews
14/09/2020, 08:25
Klaus Iohannis, mesaj transmis cu ocazia debutului anului școlar 2020-2021: ”Dragi elevi, fiecare veți avea ocazia să fiți un supererou, spălându-vă pe mâini și purtând mască”. Video
Mesajul lui Klaus Iohannis cu ocazia debutului anului școlar 2020-2021. Sursa foto: captură Facebook

Așa cum a promis în urmă cu câteva zile, Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu prilejul startului de an școlar 2020-2021.

Președintele a dezvăluit într-o conferință de presă de săptămâna trecută că, din cauza pandemiei, nu va fi prezent la nicio unitate de învățământ, însă a promis un mesaj de susținere.

Acesta a venit luni dimineață, pe pagina de Facebook a șefului statului, acolo unde Iohannis a ținut să transmită încurajări pentru toți cei implicați în procesul educațional.

Mesaj transmis de Klaus Iohannis cu ocazia debutului anului școlar 2020-2021

Klaus Iohannis a transmis, luni dimineață, un mesaj video cu ocazia începerii noului an școlar. Acesta s-a adresat atât celor din bănci, elevilor, cât și celor care îi îndrumă în viața școlară de zi cu zi, profesorii.

Pe elevi, șeful statului i-a îndemnat să poarte mască și să se spele pe mâini pentru a-și proteja părinții și bunicii, iar celor de la catedră le-a atras atenția că obiectivul prioritar de a oferi învățământ de calitate este dublat acum de necesitatea desfășurării actului educațional în condiții sanitare cât mai sigure.

”Dragi elevi, chiar dacă astăzi începem un nou an școlar altfel decât erați obișnuiți, entuziasmul, nerăbdarea și bucuria de a reveni la școală au rămas neschimbate.

Trecem cu toții printr-o situație care, în urmă cu câteva luni, ar fi părut posibilă doar în cărți sau în filme. Până când vom reuși să învingem virusul care ne-a schimbat tuturor modul de viață, va trebui ca la școală să respectați câteva măsuri speciale, concepute pentru a nu pune în pericol sănătatea voastră și a celor dragi.

Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți un supererou care, atunci când poartă mască, se spală des pe mâini și ascultă îndrumările cadrelor didactice, își ocrotește părinții și bunicii, cei mai expuși pericolului de a se îmbolnăvi. Eu am foarte mare încredere în voi și, împreună, vom trece cu bine prin această perioadă!

Mesajul transmis cu prilejul începerii anului școlar preuniversitar 2020-2021

Dragi elevi, dragi dascăli,Vă doresc un an școlar cât mai bun și vă mulțumesc pentru implicarea voastră!

Geplaatst door Klaus Iohannis op Zondag 13 september 2020

Dragi dascăli, frumoasa misiune pe care v-ați ales-o devine anul acesta una extrem de grea. Obiectivul prioritar de a oferi învățământ de calitate este dublat acum de necesitatea desfășurării actului educațional în condiții sanitare cât mai sigure, deopotrivă pentru elevi și cadre didactice.

Pășim cu toții pe un teritoriu necunoscut și tocmai de aceea va fi nevoie de multă răbdare, flexibilitate și energie, va trebui să găsiți resurse interne și adesea să vă adaptați la situații neprevăzute.

Sunt convins însă că veți reuși să îi însoțiți pe copii în fascinanta călătorie a cunoașterii, fie că vă veți afla alături de ei în clasă, fie la distanță, prin intermediul mijloacelor de comunicare on-line. Vă doresc un an școlar cât mai bun și vă mulțumesc pentru implicarea voastră!”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis.

Închide ×