News

Klaus Iohannis, o nouă partidă de golf. Președintele, prezent din nou în județul Alba

În plină criză politică și sanitară, cu negocieri maraton între PNL și PSD pentru un nou Guvern, Klaus Iohannis ar fi ajuns din nou pe terenul de golf, în județul Alba.
14.11.2021 | 19:11
Klaus Iohannis o noua partida de golf Presedintele prezent din nou in judetul Alba
ADVERTISEMENT

Duminică, 14 noiembrie, într-o nouă zi cu negocieri între PNL și PSD în chestiunea unei viitoare coaliții de guvernare, președintele Klaus Iohannis ar fi ales să se relaxeze la unul dintre sporturile sale favorite.

Klaus Iohannis ar fi jucat din nou golf, duminică, în Alba

Potrivit G4Media, care citează surse locale, șeful statului s-ar fi deplasat din nou în județul Alba, pentru a juca golf pe terenul de la Pianu de Jos.

ADVERTISEMENT

Pentru Iohannis, deplasarea pe terenul de golf nu este o premieră în această perioadă de criză politică și sanitară.

Acesta a mai fost la clubul administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu, și pe data de 30 octombrie, când se comemorau 6 ani de la tragedia Colectiv, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cu câteva ore înainte să ajungă în județul Alba, Iohannis și soția sa Carmen au fost surprinși la Sibiu, acolo unde au participat din nou la obișnuita slujbă de duminică.

Aici, șeful statului a fost martor al unui moment mai puțin plăcut. Înainte de a intra în lăcașul de cult, o femeie i-a strigat ”Jó napot kívánok, PSD!”.

ADVERTISEMENT

Totodată, un alt bărbat a venit cu o foaie de hârtie pe care era afişat mesajul ”La biserică…degeaba”.

Protestul față de Iohannis vine în contextul negocierilor dintre PNL şi PSD pentru formarea unui nou guvern.

ADVERTISEMENT

Iohannis a îndemnat românii să practice golf

În septembrie, președintele a surprins pe toată lumea când, în plină criză sanitară, a ieșit în prim plan cu un îndemn pentru români în privința practicării golfului.

Iohannis spunea atunci că golful se poate practica la orice vârstă și îi încuraja pe cât mai mulți ”să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi.

Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a spus președintele, pe 18 septembrie, la Pianu de Jos.

ADVERTISEMENT