Life

Klaus Iohannis, parodiat de trupa Taxi: „Cine mă obligă să cred inevitabil că e iresponsabil? Un sas, un sas, un sas”

Klaus Iohannis a fost parodiat de trupa Taxi. Solistul Dan Teodorescu a publicat parodia pe contul de YouTube al trupei.
24.10.2021 | 21:47
Klaus Iohannis parodiat de trupa Taxi Cine ma obliga sa cred inevitabil ca e iresponsabil Un sas un sas un sas
ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a fost parodiat de trupa Taxi, printr-un cover al celebrei piese „Quizás, quizás, quizás”. Dan Teodorescu, solistul formației, a interpretat live melodia și a postat-o pe contul oficial de YouTube al trupei.

Zilele trecute, artistul a răbufnit, pe rețelele de socializare, la adresa președintelui, după ce acesta și-a exprimat dorința de a avea un guvern minoritar PNL-UDMR, susținut de PSD din Parlament.

ADVERTISEMENT

Dan Teodorescu spune mereu ceea ce gândește, chiar dacă are parte și de critici.

Klaus Iohannis a fost parodiat de trupa Taxi

Trupa Taxi i-a amuzat pe fani cu un „cover” inedit al melodiei „Quizás, quizás, quizás”. Piesa este o parodie la adresa lui Klaus Iohannis, interpretată live de solistul Dan Teodorescu.

Aceasta este prima piesă satiră lansată de îndrăgita trupă pop-rock și critică modul în care președintele României gestionează situația politică din România.

ADVERTISEMENT

„Păi cine a zis în vară/ Cine mi-a spus mie/ Că nu mai e nicio pandemie?/ Un sas, un sas, un sas!

Deci cine mă obligă/ Să cred inevitabil/ Că e iresponsabil?/ Un sas, un sas, un sas!

Și cine vrea putere/ Și vrea noi teritorii/ Vrea tot, inclusiv procurorii?/ Un sas, un sas, un sas!

ADVERTISEMENT

Și cine ocrotește/ Cu grijă de mămică/ O șleată, o gașcă, o clică?/ Un sas, un sas, un sas!

Și cine mă jignește/ Și cu vorba, și cu fapta?/ Și cine îmi povestește/ Că stânga e dreapta?

ADVERTISEMENT

Și cine îmi explică/ Fără scrupule, fără rușine/ Că răul e de fapt bine?/ Un sas, un sas, un sas!

Și cine nu înțelege/ Că s-ar putea să belească …./Dacă apare Codruța?/ Un sas, un sas, un sas!”, sunt versurile parodiei lansate de trupa Taxi.

Melodia a fost pe placul fanilor, care i-au lăsat sute de comentarii artistului pe rețelele de socializare. Internauții sunt de părere că această parodie reflectă situația actuală din țară.

„Foarte tare! Felicitări și mulțumim! Este de apreciat atunci când artiștii pun umărul și contribuie cu modul lor unic de a semnala problemele din România. Revolta artistică este esențială în procesul de transformare!”, a scris un fan în secțiunea de comentarii de pe YouTube.

„Prea bună piesa…/ Tristul hit al acestor zile…chapeau!/ Cel mai potrivit cântec de pandemie și referitor la situația actuală”, au mai scris fanii trupei Taxi.

Pe de altă parte, unii au fost de părere că piesa nu ar fi trebuit să trimită la originea etnică a lui Klaus Iohannis.

Ce spunea Dan Teodorescu despre Klaus Iohannis

În urmă cu câteva zile, Dan Teodorescu a postat un mesaj pe pagina de Facebook adresat lui Klaus Iohannis, după ce președintele a dat de înțeles că nu își dorește ca USR să ajungă la guvernare. Acesta și-a exprimat dorința de a avea un guvern minoritar PNL-UDMR, susținut de PSD în parlament.

De altfel, solistul trupei Taxi tratează cu ironie situația politică din România. Artistul scrie des postări legate de ce se întâmplă pe scena politică, dar și legate de pandemia de coronavirus.

„Domnule Iohannis, mă scuzați, aveți idee cum se scrie în germană ‘Hai, sictir, nenorocit cinic şi iresponsabil’? Întreb pentru mine”, a scris Dan Teodorescu pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT