ADVERTISEMENT
News

Klaus Iohannis, reacție după ce Joe Biden a câștigat alegerile în SUA! Ce așteaptă românul

Autor: Alexandru Năstase | 07.11.2020 | 21:33
Klaus Iohannis, reacție după ce Joe Biden a câștigat alegerile în SUA! Ce așteaptă românul
Klaus Iohannis l-a felicitat pe Joe Biden. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Klaus Iohannis nu a mai așteptat nici el și a oferit o primă reacție după ce Joe Biden a câștigat alegerile în SUA! Președintele României l-a felicitat pe candidatul democraților pentru Casa Albă. Vă readucem aminte că toate proiecțiile îl dau pe acesta drept câștigător al alegerilor prezidențiale desfășurate în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

„Felicitări președintelui ales Joe Biden pentru victoria sa. Aștept să consolidăm și mai mult parteneriatul nostru strategic solid și dinamic, în toate componentele sale.

România va continua să lucreze pentru întărirea securității, prosperității și rezilienței comunității noastre transatlantice”, a scris el pe Twitter.

Ce i-a transmis Klaus Iohannis lui Joe Biden după ce americanul a câștigat alegerile!

De altfel, mai mulţi lideri mondiali au postat în social media mesaje de felicitare pentru Joe Biden şi Kamala Harris, care conform predicţiilor au câştigat alegerile din SUA.

ADVERTISEMENT

“Felicitări, Joe Biden şi Kamala Harris. Ţările noastre sunt prieteni apropiaţi, parteneri şi aliaţi. Avem o relaţie unică pe scena mondială.

Abia aştept să muncim împreună şi să construim împreună cu voi doi”, a scris pe Twitter premierul canadian Justin Trudeau.

Premierul britanic Boris Johnson a notat că triumful lui Harris este unul istoric. “Felicitări lui Joe Biden pentru alegerea sa ca preşedinte al Statelor Unite şi Kamalei Harris pentru succesul său istoric.

ADVERTISEMENT

SUA este cel mai important aliat al nostru şi abia aştept să muncim împreună la priorităţile comune, de la schimbările climatică la comerţ şi securitate”.

Şi preşedintele francez Emmanuel Macron a reacţionat pe Twitter: “Americanii şi-au ales preşedintele. Felicitări, Joe Biden şi Kamala Harris. Avem multe de făcut pentru a depăşi problemele de acum. Să muncim împreună!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT