News

Klaus Iohannis, ședință foto la Cotroceni în plin scandal la Caracal. Cu cine s-a pozat președintele

04.08.2019 | 14:27
Klaus Iohannis sedinta foto la Cotroceni in plin scandal la Caracal Cu cine sa pozat presedintele
Klaus Iohannis, alături de susținătorii săi. Sursa foto: Facebook Simion Buia/ libertatea.ro

Președintele României, Klaus Iohannis a făcut o ședință foto cu fotograful Simion Buia, la Cotroceni, în timp ce în țară se discută non-stop despre odioasele crime de la Caracal. Șeful statului a fost dat de gol chiar de fotograf, care scrie pe Facebook că este onorat de faptul că președintele a acceptat ideea de a face poze împreună.

Klaus Iohannis, poze cu susținătorii în plin scandal la Caracal din cauza felului în care au acționat procurorii

Fotograful a mers la Iohannis împreună cu fiica lui, Martha, care a vorbit în germană cu președintele. Acesta i-a îndemnat pe români să iasă la vot, să îl aleagă pe fostul primar al Sibiului pentru un nou mandat. Foarte mulți oameni au comentat că nu este un gest tocmai potrivit, mai ales în contextul actual, însă există și cetățeni care nu văd problema în ședința foto la care a participat Iohannis.

Simion Buia, fotograful care a ajuns la Cotroceni pentru întrevederea cu președintele, a șters postarea în această dimineață, cel mai probabil din cauza valului de reacții negative care au apărut. A rămas însă captura cu postarea acestuia și mesajul de bucurie că l-a întâlnit pe șeful statului.

klaus iohannis caracal
Klaus Iohannis, fotografii cu susținătorii în plin scandal la Caracal. Sursa foto: Facebook Simion Buia

„Sunt un om norocos”

„Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… A ieşit bine”, a scris Buia pe Facebook, iar apoi a șters.