News

Klaus Iohannis, un nou atac la guvernarea PSD! Îi acuză pe oamenii lui Dragnea că s-a ales praful de Sănatate

16.04.2019 | 16:15
Klaus Iohannis un nou atac la guvernarea PSD Ii acuza pe oamenii lui Dragnea ca sa ales praful de Sanatate

Klaus Iohannis cretică din nou Guvernul și Partidul Social Democrat. Președintele României a reproșat faptul că nu au îndeplinit promisiunile electorale dn domeniul sănătății. „Din păcate, actuala guvernare PSD este un eșec de la un capăt la altul. PSD a promis românilor nu mai puțin de 8 spitale regionale și un spital republican. A promis, de asemenea, reabilitarea, modernizarea și dotarea spitalelor existente.”

Klaus Iohannis, atac PSD

Președintele Klaus Iohannis este revoltat de faptul că promisiunile din domeniul sănătății nu au fost nici pe aproape îndeplinite. “Sunt angajamente scrise negru pe alb în programul de guvernare, asumat și votat în Parlament.

Ce s-a întâmplat cu ele? Simplu, ca și în economie, educație, infrastructură, și de promisiunile în domeniul sănătății s-a ales praful”, a afirmat președintele la ceremonia de decorare a unor instituții medicale, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

Klaus Iohannis, atac la adresa PSD și Guvern
Klaus Iohannis, atac la adresa PSD și Guvern

“Din păcate, actuala guvernare PSD este un eşec”

Președintele nu este la un prim atac, astfel că de multe ori și-a afișat nemulțumirile față de situația creată de guvernarea PSD. „Din păcate, actuala guvernare PSD este un eşec de la un capăt la altul. PSD a promis românilor nu mai puţin de 8 spitale regionale şi un spital republican. A promis, de asemenea, reabilitarea, modernizarea şi dotarea spitalelor existente. Sunt angajamente scrise negru pe alb în programul de guvernare, asumat şi votat în Parlament.

Ce s-a întâmplat cu ele? Simplu, ca şi în economie, educaţie, infrastructură, şi de promisiunile în domeniul sănătăţii s-a ales praful.Agenda publică este acaparată de peste doi ani de problemele personale ale liderilor PSD certaţi cu justiţia, timp în care cetăţenii suferă tot mai mult de pe urma incompetenţei guvernanţilor. Este revoltător că ministrul Sănătăţii a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară.“, a declarat Klaus Iohannis, care a precizat faptul că spitalele au rămas la stadiul de proiect.