News

Klaus și Carmen Iohannis, relaxare pe terenul de golf. Cum a fost surprins cuplul prezidențial

Președintele și prima doamnă au fost fotografiați vineri pe un teren de golf. Klaus Iohannis, un împătimit al acestui sport
29.03.2024 | 23:11
Klaus si Carmen Iohannis relaxare pe terenul de golf Cum a fost surprins cuplul prezidential
Ipostaza în care au fost surprinși Klaus și Carmen Iohannis Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Fotografia în care apar președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, a fost publicată vineri de jurnaliștii unei publicații din Alba Iulia.

Klaus și Carmen Iohannis, relaxare pe terenul de golf

Președintele Klaus Iohannis este un împătimit al golfului. Așa că, profitând de vremea excelentă din aceste zile, cuplul prezidențial a petrecut timp pe terenul de golf din localitatea Pianu de Jos, județul Alba.

ADVERTISEMENT

În imaginea publicată vineri de jurnaliștii de la Ziarul Unirea, președinte Klaus Iohannis apare purtând pantaloni scurți albi şi tricou roşu, în vreme ce soția sa pare a avea o ținută albă.

Klaus Iohannis la golf
Președintele, surprins pe un teren de golf din județul Alba Sursa foto: Zarul Unirea

”Preşedintele Klaus Iohannis ar fi jucat, vineri, o partidă de golf în localitatea Pianu de Jos, din judeţul Alba, au declarat pentru ziarulunirea.ro mai multe surse.

ADVERTISEMENT

Potrivit acestora, preşedintele ar mai fi fost şi în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Acesta a fost însoţit de prima doamnă, Carmen Iohannis”, notează publicația citată.

Klaus Iohannis nu este pentru prima dată pe terenul de golf ”Paul Tomiţă” din localitatea Pianu de Jos, județul Alba. În septembrie 2021, președintele pleda pentru practicarea golfului.

ADVERTISEMENT

Șeful statului caracteriza golful drept ”un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare.

Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, declara Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

Clubul de Golf unde a fost surprins președintele a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos, după ce a fost profesor titular de golf la Country Club din 1938 până în 1975.

ADVERTISEMENT