Sport

Și Jurgen Klopp are COVID. Tehnicianul german nu va sta pe banca lui Liverpool la meciul cu Chelsea

Jurgen Klopp a confirmat încă trei cazuri de COVID-19 de la Liverpool, iar antrenorul „cormoranilor” simte că în fiecare zi apare câte un nou caz, asemânând situația cu o loterie.
01.01.2022 | 16:13
Si Jurgen Klopp are COVID Tehnicianul german nu va sta pe banca lui Liverpool la meciul cu Chelsea
ADVERTISEMENT
01-01-2021
14:13

Jurgen Klopp are COVID și va absenta de la meciul cu Chelsea

FC Liverpool a anunțat că managerul german al echipei a fost infectat cu noul coronavirus. Jurgen Klopp se alătură astfel, numărului și așa mare de fotbaliști infectați cu COVID.

”Jurgen Klopp va rata întâlnirea noastră cu Chelsea, de duminică, după ce a rezultatul testului de COVID este suspectat a fi pozitiv”, a anunțat conducerea ”cormoranilor”.

FC Liverpool a anunțat în ultima zi a anului că alți trei fotbaliști au fost testați pozitiv la COVID, dar nu au menționat și numele acestora.

Tehnicianul german s-a ferit în a spune dacă Liverpool va face o solicitare către FA, anunțând că mai așteaptă să vadă ce se va întâmpla în următoarele ore cu jucătorii pentru a lua o decizie clară.

Totodată, Jurgen Klopp nu a vrut nici să spună ce jucători s-au infectat, spunând că mai așteaptă rezultatele unui alt set de teste PCR.

ADVERTISEMENT

Jurgen Klopp a confirmat încă trei cazuri de COVID-19 de la Liverpool

Jurgen Klopp a confirmat încă trei cazuri noi de COVID-19 la Liverpool, dar încă nu se gândește să facă o cerere către FA pentru a-și amâna meciurile.

Avem trei noi cazuri de COVID la echipă și mai multe în staff-ul tehnic. Nu pot să spun cine a fost testat pozitiv, pentru că încă așteptăm rezultatele unui set de teste PCR, dar veți vedea mâine în echipa de start și atunci va fi clar.

ADVERTISEMENT

Nu am făcut încă o cerere pentru amânarea meciurilor. Lucrurile se întâmplă de pe o zi pe alta. Simt că este ca o loterie și în fiecare dimineață aștepți să vezi rezultatele.

Parcă în fiecare zi apare un nou caz, astăzi încă unul… și acum trebuie să așteptăm.

În acest moment nu ne gândim la amânarea meciului, dar nu prea știu cum vom arăta în următoarele ore”, a mai spus Jurgen Klopp în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT
  • 54 de ani are Jurgen Klopp

Van Dijk, Fabinho și Jones au revenit la antrenamente

Liverpool a primit și o veste bună, după ce Virgil Van Dijk, Fabinho și Curtis Jones au revenit la antrenamentele „cormoranilor”, ei fiind infectați cu COVID-19, dar ieșind din carantină.

Și Thiago Alcantara a ieșit din izolare, însă mijlocașul iberic este accidentat și va mai sta departe de teren, ratând și următorul meci din Premier League.

ADVERTISEMENT

Liverpool ar urma să joace în deplasare duminică, 2 ianuarie, împotriva lui Chelsea, altă formație care a fost afectată serios de infectările cu coronavirus.

Liverpool ocupă locul trei în Premier League, cu 41 de puncte acumulate în 19 etape, cu un meci mai puțin jucat decât Manchester City, liderii campionatului, dar și față de Chelsea, echipa de pe locul secund.

Și în sezonul trecut, „cormoranii” au fost afectați serios de infectările cu COVID-19 apărute în cadrul echipei, motiv pentru care Klopp și compania nu au putut să își pună planurile în aplicare, așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT
Tags: