Premier League

Klopp, declarație surprinzătoare înainte de Manchester City – Liverpool. Ce a spus despre Guardiola

02.01.2019 | 21:36
Klopp declaratie surprinzatoare inainte de Manchester City  Liverpool Ce a spus despre Guardiola

Liverpool se deplasează pe terenul lui Manchester City în ultimul meci din runda cu numărul 21 din Premier League. Chiar dacă echipa antrenată de Jurgen Klopp este lider în campionat și are șapte puncte avans față de cetățeni, care ocupă în acest moment poziția a treia, tehnicanul german surpinde prin declarația făcută la conferința de presă. Klopp a spus că City este “cea mai bună echipă din lume,” iar Guardiola “un antrenor incredibil.”

Locul 1, cu 54 de puncte după 20 de meciuri jucate, 6 puncte avans față de locul 2 (Tottenham) și 7 față de Manchester City, nicio înfrângere în Premier League și victorie de răsunet în ultima etapă contra celor de la Arsenal, scor 5-1, dar și calificare în primăvara europeană (meci cu Bayern Munchen în optimile de finală Champions League). Sunt doar câteva dintre performanțele cu care Liverpool se poate lăuda după jumătate de sezon. Cu toate acestea, tehnicianul Jurgen Klopp nu se vede deja campion și tratează cu maximă atenție fiecare meci pe care echipa sa îl joacă. Excepție nu face nici duelul cu echipa lui Pep Guardiola, care va avea loc joi, 3 ianuarie, de la ora 22:00.

Jurgen Klopp a surprins la conferința de presă de dinaintea meciului Manchester City – Liverpool

“Este o partidă complicată, împotriva unei echipe foarte puternice care are un antrenor incredibil. Trebuie să fim curajoși ca în partidele de până acum. Pentru mine, sunt cea mai bună echipă din lume. E părerea mea”, a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă. Germanul a vorbit și despre unul dintre jucătorii lui Guardiola, Kevin de Bruyne, care este incert pentru meciul de joi, dar care s-a antrenat alături de ceilalți jucători.

“Este un fotbalist fabulos. Să pierzi un jucător de talia lui e o mare lovitură. E de clasă mondială. Aștept să revină pe teren. Sunt fericit că se întoarce și sper să nu se mai accidenteze. Oricine iubește fotbalul este încântat de el”, a mai spus Klopp.