Fotbal international

Klopp, elogiu pentru Zidane: “Este sclipitor şi un mare luptător!”

26.05.2018 | 09:12
Klopp, elogiu pentru Zidane. "Este sclipitor şi un mare luptător"

Jurgen Klopp, antrenorul lui FC Liverpool, are numai cuvinte de laudă şi de respect pentru Zinedine Zidane, despre care spune că “este sclipitor şi un mare luptător”. Tehnicianul german a impresionat la conferinţa de presă ţinută înaintea finalei Champions League dintre Real Madrid şi FC Liverpool cu declaraţiile sale extrem de elogioase la adresa omologului său de pe banca spaniolilor.

Zinedine Zidane a fost întotdeauna un luptător. Când creşti în Marsilia, în cartierul în care a crescut el, trebuie să fii un luptător. Doar în clipa când îl vezi jucând crezi că nu are nevoie să fie astfel, fiindcă era atât de mult deasupra celorlalţi.

Klopp, elogiu pentru Zidane. Germanul consideră că mediul în care a crescut Zinedine a contat

Am văzut ce faţă avea când cineva l-a întrebat despre foamea (n.r. de trofee) a lui Real Madrid… Băiatul care i-a pus întrebarea l-a făcut să-i fie foame! La fel s-ar întâmpla cu mine dacă aş veni dintr-un sat din Pădurea Neagră.

Klopp, elogiu pentru Zidane. Consideră că mediul în care a trăit, la Marsilia, a contat enorm, învăţându-l să fie un mare luptător
Klopp, elogiu pentru Zidane. Consideră că mediul în care a trăit, la Marsilia, a contat enorm

Dacă unii cred că Zidane n-are multe cunoştinţe tactice – unii cred asta şi despre mine – , ar fi cu adevărat caraghios să vezi doi antrenori fără cunoştinţe tactice în finală. Ce ar spune asta despre sportul nostru?

În doi ani şi jumătate, eu sunt de mai mult timp la Liverpool decât e el la Real, poate câştiga a treia Ligă a Campionilor din cariera sa, trei ani la rând. Asta nu i s-a întâmplat niciodată unui antrenor. Ori a încheiat un pact cu cineva, ori e sclipitor. Din păcate pentru mine, eu cred că e sclipitor, cum a fost şi ca jucător”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri