Fotbal international

Klopp este îngrijorat pentru Salah. Egipteanul va fi ţinta principală a romanilor

24.04.2018 | 13:29
Klopp este îngrijorat pentru Salah. Egipteanul va fi ţinta principală a romanilor
klopp este ingrijorat pentru salah

Jurgen Klopp este pragmatic înaintea duelului cu AS Roma din această seară. Tehnicianul lui Liverpool se teme că Mohamed Salah va fi luat la ţintă de fundaşii italieni, dar speră ca egipteanul să reziste în faţa foştilor colegi şi să înscrie.

Mo Salah va juca în această seară cu o presiune uriaşă pe umeri. A fost desemnat jucătorul anului în Premier League şi trebuie să îşi înfrunte foştii colegi de la AS Roma pe Anfield Road, în primul tur al semifinalelor Champions League. Va fi un test major pentru Salah, care va da piept cu o echipă care îi cunoaşte stilul de joc. Performanţele egipteanului din acest sezon l-au ridicat în al nouălea cer pe tehnicianul lui Liverpool. Jurgen Klopp ştie însă că partida cu romanii nu va fi una uşoară.

Temerile lui Klopp sunt întemeiate. Italienii l-au avertizat deja pe Salah că nu va avea parte de menajări şi că va fi principala lor ţintă. Federico Fazio şi Kostas Manolas i-au transmis că va avea parte chiar şi de câteva intrări dure. Egipteanul poate însă tranşa partida în favoarea sa, folosindu-se de experienţa acumulată în perioada petrecută la clubul roman. “Mo a devenit jucătorul care este astăzi jucând alături de jucătorii Romei. Conducerea clubului şi jucătorii de acolo au un mare merit pentru acest lucru, pentru că au pus umărul la dezvoltarea talentului lui Salah”, a declarat Jurgen Klopp.

Salah va fi ţinta principală a romanilor

Neamţul de pe banca lui Liverpool avertizează că Salah nu va avea viaţă uşoară cu Roma. “Echipele italiene sunt cunoscute pentru faptul că nu nu joacă niciodată amical. Mo va înţelege destul de repede că fotbaliştii Romei nu mai sunt prietenii lui şi va răspunde cu un fotbal de calitate. Salah a fost senzaţional până în prezent, însă sezonul încă nu s-a încheiat”, a mai punctat Klopp.

Transferat în vară de la AS Roma pentru suma de 42 de milioane de euro, Mohamed Salah a înscris pentru Liverpool 41 de goluri în toate competiţiile. La Roma a înscris 34 de goluri în 83 de partide

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri