Cele mai citite

Klopp îşi cedează vedetele! Sturridge, împrumutat la Inter Milano

După ce l-a pierdut pe Philippe Coutinho plecat la Barcelona, Jurgen Klopp este foarte aproape de a se despărţi de o nouă vedetă de la FC Liverpool.
28.01.2018 | 10:04
Klopp îşi cedează vedetele! Sturridge, împrumutat la Inter Milano

Presa italiană anunţă că gruparea engleză a ajuns la un acord cu formaţia Internazionale Milano pentru împrumutul atacantului Daniel Sturridge, în vârstă de 28 de ani, până la finalul actualului sezon.

Împrumutul lui Daniel Sturridge îi va costa pe italieni 1,5 milioane de lire sterline, dar vor avea opţiune de cumpărare definitivă în vară pe 25 de milioane de lire sterline. Ar fi o nouă lovitură dată de Inter Milano, după aducerea lui Rafinha de la Barcelona.

Klopp rămâne cu soluţii puţine pentru atac

În cazul în care atacantul englez părăseşte gruparea de pe Anfield, Jurgen Klopp ar rămâne fără prea multe soluţii pentru postul de vârf de atac. Sturridge este cunoscut şi pentru accidentările dese, acesta absentând în nu mai puţin de 99 de partide ale lui Liverpool din cauza problemelor medicale.

Daniel Sturridge a evoluat în 133 de partide pentru formaţia pregătită de Jurgen Klopp, timp în care a înscris de 64 de ori şi a oferit 24 de pase decisive. Atacantul a mai jucat la Manchester City, Chelsea Londra şi Bolton Wanderers.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri