Klopp l-a găsit pe noul Coutinho. Neamţul este decis să plătească 150 de milioane de euro

Tibi Demeter   
in Fotbal international
08/02/2018, 21:01
Klopp l-a găsit pe noul Coutinho. Neamţul este decis să plătească 150 de milioane de euro

Formaţia de pe Anfield Road a obţinut aproximativ 160 de milioane de euro de pe urma vânzării lui Philippe Coutinho la Barcelona şi deocamdată nu au găsit un înlocuitor pe măsura brazilianului. Jurgen Klopp se pare că nu se grăbeşte şi aşteaptă vara pentru a analiza cât mai bine următoarea mutare.

Publicaţi spaniolă, Don Balon, a dezvăluit faptul că Marco Asensio este principalul om pe care şi-l doreşte Jurgen Klopp. Antrenorul german este decis să plătească 150 de milioane de euro pentrun internaţionalul spaniol care a impresionat la începutul sezonului.

Klopp se bate cu Chelsea pentru Asensio

Tehnicianul german trebuie să învingă opoziţia formaţiei londoneze pentru aducerea mijlocaşului de doar 22 de ani. Liverpool se pare că şi l-a dorit din această vară pe Asensio, dar Florentio Perez a refuzat să negocieze un transfer deoarece situaţia mai multor jucători este incertă.

Marco Asensio a impresionat în finalul stagiunii precedente la Real Madrid şi în dubla din Supercupa Spaniei împotriva celor de la Barcelona. Mijlocaşul nu şi-a mai găsit în schimb locul în formula de start în a doua parte a sezonului.

Ştirea MOMENTULUI

Marius Ancuţa, celebrul comentator de snooker, s-a stins din viaţă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.