Klopp s-a dezlănțuit de Revelion! “A dansat de parcă Liverpool ar fi câștigat titlul în Premier League.” Video

Claudiu Surmei   
în Liverpool
02/01/2019, 19:43
Klopp s-a dezlănțuit de Revelion! “A dansat de parcă Liverpool ar fi câștigat titlul în Premier League.” Video GALERIE FOTO
Klopp s-a dezlănțuit de Revelion. Antrenorul lui Liverpool a dansat alături de jucători

Liverpool a încheiat anul 2018 pe primul loc în Premier League grație unui parcurs excepțional, iar pentru “cormorani” urmează duelul de foc cu Manchester City. Tehnicianul Jurgen Klopp și jucătorii pe care îi antrenează au sărbătorit împreună trecerea în noul an, iar antrenorul german s-a dezlănțuit pe ringul de dans de Revelion. Mișcările lui au fost filmate de unul dintre cei prezenți la petrecere și au făcut senzație pe rețelele de socializare.

Trupa de pe Anfield este neînvinsă în Premier League după 20 de etape și are deja un avans considerabil față de principala urmăritoare, Manchester City (7 puncte). În ultima partidă din 2018, Liverpool a umilit-o pe Arsenal pe teren propriu, învingând cu scorul de 5-1 după ce “tunarii” au deschis scorul. Jurgen Klopp țintește titlul în acest sezon, însă Liverpool este angrenată și în Champions League, unde o va întâlni pe Bayern Munchen în optimile de finală. În următoarea rundă din campionat, “cormoranii” se deplasează acasă la Manchester City pentru un meci care poate fi decisiv în lupta pentru titlu.

Jurgen Klopp a făcut senzație pe ringul de dans
Jurgen Klopp a făcut senzație pe ringul de dans

Klopp s-a dezlănțuit de Revelion. Antrenorul lui Liverpool a dansat alături de jucători

Jurgen Klopp și jucătorii lui Liverpool au sărbătorit împreună trecerea dintre ani, iar antrenorul german a făcut senzație la petrecerea de Revelion. A dansat cât l-au ținut picioarele, spre deliciul celor prezenți la petrecere, iar unul dintre invitați l-a filmat și a postat materialul video pe rețelele de socializare, acesta devenind repede viral. “Klopp a dansat de parcă Liverpool ar fi câștigat deja titlul”, este mesajul care însoțește videoclipul.

Tehnicianul echipei de pe Anfield nu are de gând să scape titlul printre degete în acest sezon și și-a făcut deja planul de transferuri pentru această iarnă. În prmul rând, Klopp vrea să deturneze transferul lui Adrien Rabiot de la PSG la Barcelona, apoi are de gând să îl cumpere pe Ciprian Tătărușanu de la FC Nantes pentru a-l face rezerva lui Alisson.

Închide ×