Nicio categorie

Klopp se gîndeşte să plece de la Dortmund. Anglia este următoarea destinaţie!

Borussia Dortmund are un debut extrem de slab în Bundesliga. După 11 etape jucate, se află pe locul 15 în clasament, cu doar 10 puncte strînse. Antrenorul Jurgen Klopp nu se mai simte confortabil...
21.11.2014 | 22:05
Klopp se gîndeşte să plece de la Dortmund. Anglia este următoarea destinaţie!

Borussia Dortmund are un debut extrem de slab în Bundesliga. După 11 etape jucate, se află pe locul 15 în clasament, cu doar 10 puncte strînse. Antrenorul Jurgen Klopp nu se mai simte confortabil la echipă şi a lăsat să se înţeleagă într-un interviu acordat jurnaliştilor britanici că ar fi momentul să plece.

“Cred că Anglia este singura ţară unde aş putea să lucrez, după Germania, pentru că ştiu un pic limba şi am nevoie să ştiu limba pentru a lucra undeva. Dacă mă sună cineva, vom discuta. Nu voiam să las o moştenire deosebită aici, atunci cînd am venit. M-am gîndit ”, a spus tehnicianul lui Dortmund pentru telegraph.co.uk.

”Chiar mă interesează viaţa mea, nu este important pentru mine să stau prea mult timp în acelaşi loc. Copiii mei sînt suficient de mari pentru a sta singuri, asta nu e o problemă. Sînt aici de mai bine de şase ani, nu ştiu cînd o să se termine, nu mă gîndesc la asta. Vom vedea, atît timp cît vom avea succes aici putem creşte în toate direcţiile, n-ar trebui să schimbăm nimic”, a declarat Jurgen Klopp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri