Trădare în familia Kluivert ? Justin ar putea ajunge în curtea lui Real Madrid

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/02/2018, 00:11
Trădare în familia Kluivert ? Justin ar putea ajunge în curtea lui Real Madrid

Juniorul familiei a impresionat în ultimele luni la Ajax şi deşi a recunoscut că este un fan al Barcelonei, nu exclude o eventuală mutare la Real Madrid. Tatăl lui Justin, Patrick Kluivert, este o figură emblematică pe Camp Nou, după ce a evoluat şi a antrenat la trupa Blaugrana.

“Barcelona este în inima mea, dar cine sunt eu să refuz Real Madrid ?”, a declarat Justin Kluivert după ce avut o serie de evoluţii încântătoare în Olanda prin care a atras interesul celor mai importante cluburi din Europa.

Justin Kluivert este dorit în Premier League

“Premier League mă cheamă, Arsenal, Tottenaham, Chelsea şi Manchester United sunt nişte echipe frumoase, unde cred că aş putea ajunge peste câţiva ani. Cu toate acestea, dacă agentul consideră că am o ofertă bună, voi merge, deoarece eu decid, tatăl meu nu se amestecă”, a spus Justin Kluivert.

Justin Kluivert, 18 ani, a marcat 6 goluri în 19 partide în campionatul olandez în acest sezon şi a reuşit să atragă atenţia celor mai importante cluburi. Kluivert Jr. a evoluat în ultimul sezon în finala Europa League.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu a blocat un transfer la FCSB: “L-a sunat pe Becali”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.