Trădare în familia Kluivert ? Justin ar putea ajunge în curtea lui Real Madrid

Justin Kluivert, Real Madrid, Barcelona

Justin Kluivert, fiul fostului mare atacant olandez de la Barcelona, este dispus să meargă la Real Madrid în cazul unei oferte.

Juniorul familiei a impresionat în ultimele luni la Ajax şi deşi a recunoscut că este un fan al Barcelonei, nu exclude o eventuală mutare la Real Madrid. Tatăl lui Justin, Patrick Kluivert, este o figură emblematică pe Camp Nou, după ce a evoluat şi a antrenat la trupa Blaugrana.

"Barcelona este în inima mea, dar cine sunt eu să refuz Real Madrid ?", a declarat Justin Kluivert după ce avut o serie de evoluţii încântătoare în Olanda prin care a atras interesul celor mai importante cluburi din Europa.

Justin Kluivert este dorit în Premier League

"Premier League mă cheamă, Arsenal, Tottenaham, Chelsea şi Manchester United sunt nişte echipe frumoase, unde cred că aş putea ajunge peste câţiva ani. Cu toate acestea, dacă agentul consideră că am o ofertă bună, voi merge, deoarece eu decid, tatăl meu nu se amestecă", a spus Justin Kluivert.

Justin Kluivert, 18 ani, a marcat 6 goluri în 19 partide în campionatul olandez în acest sezon şi a reuşit să atragă atenţia celor mai importante cluburi. Kluivert Jr. a evoluat în ultimul sezon în finala Europa League.