Video. “Like father, like son!” Kluivert, mândru după debutul fiului său în tricoul Olandei

Vlad Roşca   
în Fotbal international
27/03/2018, 13:00
Video. “Like father, like son!” Kluivert, mândru după debutul fiului său în tricoul Olandei

Olanda s-a distrat în amicalul cu Portugalia lui Ronaldo şi a câştigat lejer, cu 3-0. Golurile olandezilor au fost înscrise de Memphis Depay, Ryan Babel şi Virgil van Dijk. La partidă a asistat şi fostul jucător al Barcelonei, Patrick Kluivert, care a jucat pentru Olanda în 79 de partide şi a marcat 40 de goluri. Pe lângă bucuria adusă de victoria conaţionalilor, Kluivert a avut încă un motiv să sărbătorească: fiul său, Justin, a debutat la echipa mare la doar 18 ani.

Justin a fost introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Depay.  Mândru de realizarea fiului său, Patrick Kluivert a filmat momentul special şi l-a postat pe reţelele de socializare. “Sunt mândru de fiul meu. Munca asiduă îşi arată acum rezultatele”, este mesajul care însoţeşte materialul video publicat de Kluivert.

 

So proud of you my son #hardworkpaysoff you @justink_ #holland 

A post shared by Patrick Kluivert (@patrickkluivert9) on

Mourinho îl vrea la Manchester, tatăl îl vede la Barcelona

Justin Kluivert are toate şansele să îi calce pe urme tatălui său. Mai multe echipe mari sunt cu ochii pe tânărul olandez. Mourinho şi l-ar dori la Manchester United, însă tatăl său, jucător care s-a consacrat în Spania, la Barcelona, ar vrea ca juniorul să ajungă la clubul de pe Camp Nou. “Acum joacă în primul 11. Dacă va juca aşa pe termen lung, poate ajunge un fotbalist important. Mi-ar plăcea să ajungă la Barcelona, dar în fotbal se poate întâmpla orice”, este declaraţia făcută de seniorul Kluivert după meciul Portugalia-Olanda.

7 goluri şi 4 assisturi a avut Justin Kluivert pentru Ajax în acest sezon de Eredivisie.

Închide ×