Sporturi

KO devastator pentru 35.000.000 de dolari! Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la semigrea, l-a “demolat” pe Kovalev! Video

03.11.2019 | 10:46
KO devastator pentru 35000000 de dolari Saul Canelo Alvarez noul campion WBO la semigrea la demolat pe Kovalev Video
ADVERTISEMENT

Saul Canelo Alvarez este noul campion WBO la categoria semigrea după ce l-a învins prin KO pe Sergey Kovalev. Pugilistul mexican a făcut show total în MGM Grand Garden Arena şi a obţinut centura cu diamante în runda a 11-a, după o serie de lovituri care l-au trimis la podea pe adversar şi i-au adus 35.000.000 de dolari în conturi.

Saul Canelo Alvarez, noul campion WBO la semigrea, nu a avut milă de Sergey Kovalev

Saul Canelo Alvarez, debutant la ctegoria semigrea, s-a duelat duminică noapte, în Las Vegas, cu Sergey Kovalev, iar lupta dintre cei doi a fost una spectaculoasă. Echilibrul s-a rupt în runda a 11-a, când mexicanul a început să fie mult mai agresiv şi a început să dea drumul la braţe.

ADVERTISEMENT

Cu 50 de secunde înainte de finalul rundei a 12-a, Saul Canelo Alvarez a dat un croşeu de stânga care l-a dezechilibrat pe Sergey Kovalev. Rusul a fost trimis la podea cu o directă de dreapta şi a avut nevoie de intervenţia medicilor. Alvarez a ajuns la 54 de victorii în 57 de meciuri, Floyd Mayweather fiind singurul care i-a administrat o înfrângere în carieră.

Promisiunea lui Alvarez: “Voi face istorie”

La finalul luptei cu Sergey Kovalev, Saul Canelo Alverz a oferit câteva declaraţii pline de optimism pentru viitor. Mexicanul le-a transmis specialiştilor să aibă răbdare cu el, fiind decis să scrie istorie în box. Pugilistul de 29 de ani a avut o bursă de 35.000.000 de dolari, după ce a semnat un contract în valoare 365.000.000 de dolari pentru 10 lupte cu DAZN, în timp ce adversarul său a încasat 3.000.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit! Este un pas înainte în cariera și în viața mea. Vă rog să aveți răbdare pentru că voi face istorie! A fost o luptă la limită pentru că el se apără foarte bine. Până la urmă, totul a mers așa cum trebuia”, a declarat Saul Canelo Alvarez.