Sport

Kobe Bryant era apropiat de Nadia Comăneci! Povestea unei fotografii unice. EXCLUSIV

27.01.2020 | 19:24
Kobe Bryant era apropiat de Nadia Comaneci Povestea unei fotografii unice EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Puţină lume ştie că între Kobe Bryant şi Nadia Comăneci exista o relaţie strânsă de prietenie. FANATIK vă prezintă în excluisivitate o fotografie cu cei doi şi povestea din spatele acesteia.

Kobe Bryant, apropiat al Nadiei Comăneci. Povestea unei fotografii unice

Kobe Bryant și Nadia Comăneci au avut o relație apropiată de prietenie, fosta mare gimnastă fiind prezentă la evenimentul de lansare al cărții sportivului, din august 2019.

ADVERTISEMENT

Fosta mare gimnastă a fost prezentă la lansarea de carte a lui Kobe Bryant, iar evenimentul a fost unul de o însemnătate importantă pentru fostul star al lui LA Lakers. Kobe Bryant le-a dedicat această carte celor patru fete ale sale. 

Nadia a ţinut să fie prezentă atunci lângă Kobe, la invitaţia specială a acestuia, iar cei doi s-au fotografiat împreună într-o ipostază tandră, FANATIK prezentându-vă această poză în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fostul baschetbalist de la LA Lakers a pus în 2016 punct final unei cariere în care a câștigat, printre altele, cinci titluri în NBA și două medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Fotografia pentru istorie cu Nadia Comăneci şi Kobe Bryant
Fotografia pentru istorie cu Nadia Comăneci şi Kobe Bryant
  • 41 de ani avea Kobe Bryant

„Kobe nu o să moară niciodată”

Ghiță Mureșan recunoaște că este șocat de tragedia în care a fost implicat Kobe Bryant și rememorează întâlnirile cu „Black Mamba” de pe parchet. Singurul baschetbalist român care a evoluat în liga americană îi face un portret celui care a fost Kobe Bryant:

ADVERTISEMENT

Am jucat împotriva lui de câteva ori. Kobe era un jucător extrem de muncitor, foarte focused în timpul meciului, în afara terenului o persoană extrem de haioasă, de inteligentă.

Kobe Bryant a fost o legendă, este o icoană a NBA-ului, a fost o mare inspirație pentru jucătorii care acum sunt în NBA. A fost un idol pentru foarte mulți copii.

ADVERTISEMENT

Toată lumea este șocată. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, nimeni nu ar fi vrut ca Kobe să pățească așa ceva. Pentru că l-am pierdut pe Kobe, care este un ambasador al NBA, un jucător care a schimbat baschetul în NBA și lume, este un șoc pentru toată lumea. Acum toată lumea este foarte supărată.

Tragediile pe moment sunt foarte grele, ce e important este că sunt trecătoare. Kobe o să rămână pentru noi același, nu o să moară niciodată”, a declarat Ghiță Mureșan la TV Digi 24.

ADVERTISEMENT