Sport

Kokkinakis, tweet incredibil la câteva secunde după ce l-a bătut pe Federer: “Cine merge cu mine?” Răspuns de la o jucătoare de top 30

Thanasi Kokkinakis este omul momentului în tenisul mondial, după victoria în faţa lui Roger Federer, în turul 2 la Miami, scor 3-6, 6-3, 7-6 (4).
25.03.2018 | 13:57
Kokkinakis tweet incredibil la cateva secunde dupa ce la batut pe Federer Cine merge cu mine Raspuns de la o jucatoare de top 30

Ce îţi poate trece prin minte la câteva secunde după ce îl elimini pe cel mai mare tenisman al tuturor timpurilor. Pentru Thanasi Kokkinakis, răspunsul a fost simplu. Să înceapă distracţia! Chiar dacă îl aşteaptă un meci foarte complicat în turul 3, cu Fernando Verdasco.

“Cine merge cu mine la Ultra?”, a fost postarea lui Kokkinakis, la doar câteva secunde după ce fructifica prima minge de meci în faţa lui Roger Federer. Trebuie spus că Ultra Music Festival este considerat printre cele mai mari eveniment anual al muzicii electro. Şi a avut loc în acest weekend, la Bayfront Park Miami.

 

Kokkinakis, locul 175 ATP, a primit imediat răspuns. De la Daria Gavrilova, australianca de pe locul 26 WTA, cea care azi va juca împotriva Elinei Svitolina pentru un loc în optimile de finală. Dar nu a fost tocmai un accept la invitaţie, ci mai degrabă un reproş pentru lipsa de seriozitate: “Este un tweet groaznic”, i-a scris aceasta.

“Prietene, fiecare fan al lui Rafa Nadal vrea să petreacă alături de tine în aceste momente”, i-a scris un alt user. Spaniolul revine pe primul loc ATP, chiar dacă este accidentat. Profită chiar de punctele pierdute de Federer la Miami.

Kokkinakis, cunoscut pentru prietenia cu Nick Kyrgios, un alt băiat rău din circuitul ATP, este văzut ca un mare talent al tenisului, doar că progresul său a fost stagnat chiar de lipsa de seriozitate în pregătire, sunt de părere specialiştii.