Fotbal international

Kolarov și Matic s-au accidentat și nu vor juca pentru Serbia împotriva României

Autor: Claudiu Surmei | 09.10.2018 | 21:12
Kolarov și Matic s-au accidentat și nu vor juca pentru Serbia împotriva României

Selecționerul României primește încă o veste bună înaintea meciului Serbia, programat duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, pe Arena Naţională. După ce a aflat că gazonul arată impecabil, iar partida se va putea juca în cele mai bune condiții, Cosmin Contra își poate gândi tactica liniștit, în condițiile în care Nemania Matic și Aleksandar Kolarov s-au accidentat și nu vor juca pentru naționala Serbiei împotriva României.

Meciul programat la București se va disputa în cea de-a patra etapă din cadrul Ligii Națiunilor, după partida cu Lituania. În primele 2 partide, România a obținut 2 rezultate de egalitate: 0-0 cu Muntenegru și 2-2 cu Serbia. Manchester United a anunțat prin intermediul unei postări publicate pe Twitter că Nemanja Matic este accidentat și se va întoarce la club, ratând astfel meciul cu România. “O accidentare l-a forțat pe Nemanja Matic să plece din cantonamentul naționalei Serbiei”, este mesajul postat pe Twitter.

Kolarov și Matic s-au accidentat și ratează meciul România – Serbia

Sârbii nu se vor putea baza în confruntarea cu România nici pe Aleksandar Kolarov, accidentat și el. Matic și Kolarov sunt primii 2 căpitani ai naționalei Serbiei, iar de absența lor ar trebui să profite din plin selecționerul Cosmin Contra pentru a putea obține toate cele 3 puncte din meciul cu sârbii.

Contra are însă și unele probleme înaintea dublei cu Lituania și Serbia. Nu se poate baza pe Constantin Budescu, jucător care s-a accidentat într-un meci jucat pentru echipa de club, Al Shabab. Budescu a fost chemat de tehnicianul naționalei în România pentru a face un control, însă Federația Română de Fotbal a anunțat ulterior că jucătorul nu a putut fi recuperat și va rata cele 2 meciuri.

România întâlnește Lituania, apoi Serbia, în Liga Națiunilor

Naționala României va juca împotriva Lituaniei înainte de confruntarea cu Serbia de pe Arena Națională. Meciul va avea loc la Vilnius, pe 11 octombrie, de la ora 21.45, pe stadionul LFF. Toate meciurile echipei naţionale din România sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!