Fotbal intern

Kolarov şi Matic se retrag din naţionala Serbiei! Veste bună pentru România

28.06.2018 | 17:08
Kolarov si Matic se retrag din nationala Serbiei Veste buna pentru Romania

Kolarov şi Matic se retrag din naţionala Serbiei. Anunţul a fost făcut după ce ţara vecină a fost eliminată de la Campionatul Mondial din Rusia. Sârbii au fost în grupă cu Brazilia, Costa Rica şi Elveţia şi au obţinut trei puncte iar din toamnă “tricolorii” îi vor avea ca adversari în Liga Naţiunilor.

Cosmin Contra a fost prezent la ultimul meci al sârbilor din Rusia, înfrângererea 2-0 cu Brazilia, şi i-a urmărit pe viitori adversari, care vor participa la Liga Naţiunilor fără doi dintre jucătoriid e bază, Kolarov şi Maric, care şi-au anunţat retragerea.

Kolarov şi Matic se retrag din naţionala Serbiei

”Voi vorbi cu cei de la federaţia de fotbal să vedem dacă mă văd în continuare la echipa naţională. Dacă nu mai pot ajuta naţionala, atunci nu voi fi egoist. Va fi dificil pentru mine, dar voi sta deoparte”,

a declarat Aleksandar Kolarov.

”În primul rând am nevoie de odihnă. Sunt stors, atât emoţional cât şi fizic. Vom vedea. Dacă simt că nu pot da maximul, atunci voi renunţa”, a spus Nemanja Matic.

Kolarov şi Matic se retrag din naţionala Serbiei
Kolarov şi Matic se retrag din naţionala Serbiei. Nemanja se luptă pentru balon

Aleksandar Kolarov are 32 de ani şi a jucat în cariera sa la Steaua Roşie, OSFK Beograd, Lazio Roma, Manchester City şi acum la AS Roma. Fundşaul stânga valorează 12 milioane de euro.

Nemanja Matic are 29 de ani şi a jucat la Kolubara, Kosice, Vitesse, Chelsea, Benfica şi acum la Manchester United. Mijlocaşul defensiv este cotat de site-urile de specialitate la 40 de milioane de euro.