Fotbal intern

Koljic trage tare să revină pe teren. Cum se pregătește golgheterul Craiovei. Video

03.01.2021 | 18:11
Koljic trage tare sa revina pe teren Cum se pregateste golgheterul Craiovei Video
ADVERTISEMENT

Elvir Koljic trage tare să revină pe teren. Golgheterul Universității Craiova a început noul an în sala de forță, continuă recuperarea și speră să se întoarcă ca titular cât mai repede.

Koljic a suferit o accidentare groaznică în luna octombrie, în timpul partidei cu Poli Iași și speră să fie 100% în partea a doua a sezonului din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Atacantul bosniac a reușit să marcheze șase goluri și a contribuit decisiv la startul perfect de campionat al oltenilor și este golgheterul oltenilor în acest sezon, echipa lui Papură a suferit mult în atac, reușind doar 19 goluri.

Elvir Koljic continuă recuperarea după accidentarea gravă

Universitatea Craiova a publicat pe pagina de facebook a clubului un video în care se arată cum decurge recuperarea lui Elvir Koljic, care are mai are de așteptat până va reveni pe teren. Cel mai probabil, golgheterul Craiovei ar putea reveni în primul unsprezece pentru partidele din play-off.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a vorbit și el despre recuperarea lui Elvir Koljic în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport: „Koljic va reveni. Recuperarea lui decurge bine. Va avea nevoie de o recapacitare fizică, pe urmă și mental. Nu e ușor să intri în teren după ce ai pățit și să știi că te atacă din nou adversarii”, a declarat președintele clubului Universitatea Craiova.

„Sorinacio” se teme că Elvir Koljic ar putea fi afectat la nivel psihic de accidentarea suferită și astfel aportul său pe teren ar putea fi diferit: „Operația lui a fost reușită, merge bine, dar să vedem când va începe antrenamentele, să nu aibă jenă. Cel mai important e această stare psihică pe care o va avea în teren, să nu-i fie frică”, a mai spus fostul antrenor.

ADVERTISEMENT

Koljic e golgheterul Universității Craiova, deși nu a mai jucat în ultimele opt partide

Koljic are cifre incredibile în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova. Atacantul bosniac a marcat nu mai puțin de șase goluri în primele șapte partide ale sezonului și rămâne în continuare principalul marcator al oltenilor, deși nu a mai jucat în ultimele opt meciuri, adică din luna octombrie, când  FANATIK prezenta în exclusivitate detaliile cu privire la transferul său la Dinamo Kiev.

Universitatea Craiova pare dependentă de perechea Cicâldău-Koljic, așa cum FCSB e de cuplul Man-Tănase, care a marcat nu mai puțin de 21 de goluri, mai mult decât 12 echipe din Liga 1, inclusiv Craiova.

ADVERTISEMENT

Medicul Marcel Popescu a declarat în luna noiembrie că recuperarea bosniacului a decurs normal, dar atacantul va mai avea nevoie de o intervenție chirurgicală. Prin urmare, Koljic ar putea fi pe teren în luna martie: „Recuperarea organismului se desfășoară bine. Urmează o altă investigație și încă o radiografie. Probabil că se impune și o a doua intervenție chirurgicală de corectare a zonei gleznei. Medicii cred că în momentul în care se va intra în play-off, va fi refăcut 100%. Asta înseamnă, probabil, sfârșitul lunii februarie, în cel mai rău caz. Dar fiecare organism reacționează diferit și nu m-ar surprinde ca tăria lui de caracter și organismul să îl ajute să se recupereze mai repede”, a declarat Marcel Popescu la ProX.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,02 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT