Life

Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker, într-un cadru de vis: „Pentru totdeauna” – Foto

Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker, toboșarul trupei Blink-182. Sora lui Kim Kardashian și artistul sunt împreună de mai puțin de un an.
18.10.2021 | 12:46
Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker, într-un cadru de vis: „Pentru totdeauna” Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Kourtney Kardashian (42 de ani) și Travis Barker (45 de ani) s-au logodit duminică, după mai puțin de un an de relație. Sora mai mare a lui Kim Kardashian i-a spus „da” toboșarului celebrei trupe rock Blink-182.

Cei doi formează un cuplu din luna ianuarie a acestui an. Travis Barker a cerut-o în căsătorie pe vedeta de reality TV într-un hotel din Montecito, California, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Căsnicia cu Kourtney Kardashian nu ar fi prima pentru toboșar. Travis Barker a mai fost căsătorit de două ori înainte.

Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker

Urmează o nuntă mare în familia Kardashian! Kourtney Kardashian și muzicianul Travis Barker s-au logodit duminică într-o locație de vis din California.

ADVERTISEMENT

Sora cea mare a lui Kim Kardashian a postat pe Instagram fotografii de la momentul special. Cererea a avut loc la hotelul Rosewood Miramar din Montecito, California.

În dreptul imaginilor, vedeta TV și fostul model a scris „Forever” (n.r. „pentru totdeauna”), iar postarea a primit peste 4,5 milioane de aprecieri. Printre cei care au felicitat-o se află și surorile ei mai mici, Kim (40 de ani) și Khloe (37 de ani).

ADVERTISEMENT

Toboșarul de la Blink-182 i-a pus marea întrebare iubitei lui într-un cadru de vis. Totul s-a petrecut pe plajă, la apus, înconjurați de trandafiri roșii și lumânări albe, dar și de cei dragi.

Kourtney Kardashian
Kourtney Kardashian s-a logodit cu Travis Barker. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

După ce a acceptat cererea în căsătorie, Kourtney și logodnicul ei au luat masa împreună cu apropiații lor. Cererea a avut loc în jurul orei locale 18:30, iar membrii familiei au stat în apropierea cuplului pentru a surprinde momentul.

ADVERTISEMENT

Cât a costat inelul primit de sora lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a postat pe Instastory un clip video cu cei doi amorezi, scoțând în evidență și inelul imens, cu piatră ovală al surorii ei, care pare să valoreze cel puțin 15 carate. Inelul valorează în jur de un milion de dolari, potrivit primei surse citate.

Kourtney Kardashian ar fi fost „surprinsă” în momentul în care partenerul ei s-a așezat în genunchi și a întrebat=o dacă vrea să fie soția lui, după cum a povestit o sursă pentru publicația E! Online.

Kim și Khloe Kardashian, Kylie și Kendall Jenner, Corey Gamble, Kris Jenner și Tristan Thompson au luat parte la momentul special și la cina de după logodnă. De asemenea, copiii lui Travis Barker au fost și ei prezenți: Landon (18 ani), Alabama (15 ani) și Atiana De La Hoya (22 de ani), fiica lui vitregă.

De când sunt împreună cei doi îndrăgostiți

Kourtney Kardashian și Travis Baker se cunosc de un deceniu și au fost buni prieteni. La finalul lui 2020 au început să iasă împreună. Cei doi au recunoscut public relația la începutul lui 2021, iar de atunci nu ezită să se afișeze în cele mai romantice ipostaze pe rețelele sociale.

„Sunt îndrăgostiți până peste cap și nu au mai experimentat o astfel de iubire. Kourtney este cea mai fericită. Travis o adoră și o tratează atât de bine!

E foarte diferit de restul relațiilor de până acum și totul e bine”, a mai spus cineva din anturajul cuplului pentru sursa citată anterior.

O altă sursă a mai spus că între cei doi s-a format instant o conexiune. De altfel, toți cei din familia lui Kourtney îl adoră pe logodnicul ei. Toboșarul de la Blink-182 va fi primul soț al vedetei de televiziune, în timp ce el s-ar afla la al treilea mariaj.

Kourtney ar fi încercat să facă în așa fel încât familiile celor doi să fie apropiate, ea având tot trei copii: Mason (11 ani), Penelope (9 ani) și Reign (6 ani).

„Kourtney și Travis trăiesc la câteva minute distanță unul de celălalt, dar vor să se mute împreună pentru a începe un nou capitol și asta înseamnă că toți copiii lor trebuie să fie implicați și în plan”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Sursa respectivă a mai spus că Travis Barker petrece foarte mult timp cu copiii partenerei sale. Amândoi își doresc să fie o familie unită, iar acest lucru se va întâmpla cu adevărat.

ADVERTISEMENT