Life

Kourtney Kardashian și Travis Barker și-au oficializat relația în Las Vegas, în mare secret: „S-a căsătorit, a dansat, a aruncat buchetul”

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Las Vegas, după ce ar fi participat la premiile Grammy. Uniunea acestora a fost legalizată de un imitator al lui Elvis Presley.
05.04.2022 | 23:34
Kourtney Kardashian si Travis Barker siau oficializat relatia in Las Vegas in mare secret Sa casatorit a dansat a aruncat buchetul
Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în mare secret, în Las Vegas, după ce au participat la premiile Grammy.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit

Informația a fost confirmată și de proprietarul capelei unde a avut loc oficializarea relației dintre cea mai mare dintre surorile Kardashian și cântăreț.

ADVERTISEMENT

Un lucru care a dus la încheierea unei înțelegeri între celebrul cuplu și proprietarul capelei a fost că aveau un imitator al lui Elvis Presley care putea să îi căsătorească.

“Au venit duminică, la ora 1:45. L-am avut pe Elvis Presley (n.red un imitator al faimosului cântăreț). Acesta a fost elementul care a favorizat înțelegerea. A fost o ceremonie oficială”, a declarat proprietarul One Love Wedding Chapel, Marty Frierson, pentru Us.

ADVERTISEMENT

Ce au făcut Kourtney Kardashian și Travis Barker înainte de a se căsători în Vegas

Înainte de a se căsători, cuplul a sunat la capelă pentru a anunța că urmează să vină niște persoane celebre, pentru a se asigura că vor avea parte de toate condițiile pe care le doreau.

Deoarece proprietarul a crezut că ar fi vorba despre o înșelătorie, el i-a pus pe cei doi să plătească înainte, online. Până la urmă, Marty Frierson s-a lămurit că nu era o farsă, ci Kourtney Kardashian și Travis Barker chiar voiau să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

După ce și-au oficializat relația, Kourtney Kardashian a dansat de fericire și a păstrat inclusiv tradiția aruncării buchetului, a mai dezvăluit aceeași sursă.

“Au sunat mai întâi și au menționat că va veni o celebritate. S-au asigurat că suntem deschiși și i-am pus să plătească online înainte de a ajunge acolo, pentru că nu știam dacă era o înșelătorie, așa că au plătit online și au intrat.

ADVERTISEMENT

Este nevoie de 30-40 de minute pentru a finaliza. Kourtney Kardashian s-a căsătorit, a dansat, a aruncat buchetul și apoi a plecat”, a declarat el.

Kourtney Kardashian și Travis Barker au avut invitate mai multe vedete la nuntă, dar nu se știe cine anume a participat. De asemenea, ei nu au vrut să li se facă poze, ci au adus propriul fotograf.

ADVERTISEMENT