Kovac, a treia variantă pentru banca lui Bayern! Cine au fost favoriţii

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
16/04/2018, 14:48
Kovac, a treia variantă pentru banca lui Bayern! Cine au fost favoriţii

Niko Kovac va fi noul antrenor al lui Bayern Munchen. Tehnicianul croat nu a fost prima opţiune a conducerii clubului bavarez. Oficialii campioanei Germaniei au încercat să-l convingă pe Jupp Heynckes să semneze prelungirea contractului pe încă un an.

Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern Munchen, a dezvăluit că Niko Kovac a fost a treia opţiune a bavarezilor pentru banca tehnică a campioanei Germaniei. “Eu şi Hasan Salihamidzic am încercat să-l convingem pe Jupp Heynckes să mai rămână un an. Când ne-am dat seama că nu se va realiza această mutare ne-am orientat spre Thomas Tuchel. El ne-a spus că s-a înţeles deja cu o altă echipă”, a declarat oficialul bavarez.

Niko Kovac, doi ani în tricoul lui Bayern Munchen

Niko Kovac îi va lua locul lui Jupp Heynckes, din vară, pe banca tehnică a lui Bayern Munchen. Croatul a jucat pentru campioana Germaniei între 2001 şi 2003, timp în care a reuşit să câştige trei trofee, printre care se numără şi Cupa Intercontinentală.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.