Fotbal intern

INCREDIBIL. Ce i-a transmis Istvan Kovacs lui RUSESCU

STEAUA. Situaţie inedită petrecută pe holurile Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Personajele principale, Istvan Kovacs şi Kyros Vassaras, cei doi oficiali...
29.11.2014 | 00:09
INCREDIBIL Ce ia transmis Istvan Kovacs lui RUSESCU

STEAUA. Situaţie inedită petrecută pe holurile Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor. Personajele principale, Istvan Kovacs şi Kyros Vassaras, cei doi oficiali din fotbal incriminaţi de stelişti ca fiind principalii vinovaţi pentru lipsa unei pedepse dure în cazul lui Gabi Mureşan, care l-a scos pe Raul Rusescu din circuit pentru aproximativ o lună jumătate.

STEAUA. Istvan Kovacs urmează să revină în returul actualei ediţii de campionat, în februarie, conform surselor FANATIK.RO. Arbitrul central al partidei ASA Târgu Mureş-Steaua va mai sta pe tuşă doar ultimele două etape din acest an. Chiar dacă preşedintele CCA, Kyros Vassaras a fost tentat să îl delege pe arbitrul originar din Satu Mare în această lună, Kovacs i-a oferit oficialului grec un răspuns care a şocat!

Mesajul lui Vassaras: “Ai plătit pentru greşeala din meciul ASA – Steaua!”

STEAUA. După ce a analizat atît raportul observatorului, cît şi prestaţia lui Istvan Kovacs din partida care a declanşat un întreg scandal, Kyros Vassaras a decis să îl suspende pe arbitrul de 30 de ani pe o perioadă nelimitată. La o lună de zile distanţă de la incidentele petrecute la Târgu Mureş, oficialul grec a revenit la sentimente mai bune şi i-a transmis arbitrului că pedeapsa o să îi fie ridicată. “Consider că a plătit suficient, a stat peste o lună de zile în afara arbitrajului. Acum ce să îi facem, să îl excludem definitiv? Pînă la urmă, vinovatul a fost jucătorul lui Târgu Mureş”, a fost motivaţia lui Vassaras. Numai că imprevizibilul s-a produs cînd oficialul grec a auzit răspunsul lui Istvan Kovacs.

566903-raul-rusescu-accidentare-copci-660x440-660x400

“Revin cînd o face şi Rusescu”

STEAUA. Încă afectat de greşelile făcute în acea partidă, Istvan Kovacs a refuzat, conform informaţiilor FANATIK.RO obţinute din culisele FRF, să arbitreze pînă în februarie. “El nici măcar nu s-a mai pregătit, nu este apt fizic să revină, însă motivul principal este altul. Se pedepseşte singur! A decis să nu arbitreze înainte ca Raul Rusescu să revină, deşi este conştient că un cartonaş roşu nu schimba soarta atacantului stelist. Acesta a fost şi răspunsul trimis lui Vassaras, că refuză să revină pînă cînd Raul nu este în teren”, au fost dezvăluirile făcute de apropiaţii lui Vassaras pentru FANATIK.RO.

4 luni însumează durata perioadei în care Istvan Kovacs nu va mai arbitra

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: