Video. CSM Bucureşti, victorie importantă! "Tigroaicele" câştigă grupa

krim-csm bucuresti, liga campionilor, handbal, live, video

CSM Bucureşti se impune cu 33-30 în meciul împotriva lui Krim Ljubljana şi va câştiga grupa de Liga Campionilor. "Tigroaicele" mai au de disputat un meci, împotriva lui Vistal Gdynia, fără miză pentru configuraţia grupei.

Final de meci! CSM Bucureşti a câştigat cu 33-30 meciul împotriva lui Krim Ljubljana şi câştigă grupa de Liga Campionilor. "Tigroaicele" vor intra în grupele principale cu 6 puncte. Singura înfrângere pe care a suferit-o CSM-ul a fost împotriva lui Nikoping, în Danemarca. Ultimul meci pe care CSM Bucureşti îl va disputa în această grupă va fi împotriva lui Vistal Gdinya, pe teren propriu, pe 19 noiembrie. Este un meci fără miză, polonezele fiind eliminate, iar punctele puse în joc nu se iau în considerare în grupele principale

Clasament:

Min.50: 23-28: Bucureştencele şi-au luat elan şi au 5 goluri avans. Partida este ca şi închisă 

Min. 35: 18-19: CSM are o evoluţie ezitantă în această confruntare, dar rămâne în frunte 

Start în partea secundă 

Pauză, 16-17: CSM conduce cu doar un gol după primele 30 de minute. Multe greşeli în apărarea echipei lui Helle Thomsen

Min. 20, 11-14: CSM Bucureşti are trei goluri avans cu 10 minute înainte de pauză 

Min. 10, 4-4: După un început bun al CSM-ului, Krim a revenit şi scorul e 4-4 

UPDATE, ora 16:00 / Start de meci în Krim - CSM Bucureşti. Vezi echipele de start:


După disputarea a patru etape din faza grupelor, Neagu se află pe locul trei în această ierarhie, cu 28 de goluri. Prima poziţie este deţinută de Iveta Luzumova (Thuringer HC), cu 37 de goluri, iar pe locul 2 se află Kim Naidzinavicius (SG BBM Bietigheim), cu 33. VEZI AICI MECIUL ONLINE

CSM Bucureşti ocupă primul loc în Grupa A a Ligii Campionilor, cu un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere, având asigurată calificarea matematică în grupele principale (6 puncte), la fel ca formaţia Krim Ljubljana (locul 2, tot cu 6 puncte).

Krim – CSM Bucuresti LIVE STREAM Liga Campionilor. Obiectivul campioanei României este calificarea în Final Four

Krim – CSM Bucuresti LIVE STREAM Liga Campionilor. Şi echipa daneză Nykobing FH şi-a asigurat calificarea din grup A, după ce a învins, vineri, în deplasare, formaţia poloneză Vistal Gdynia, cu scorul de 36-28, în penultima etapă.

Krim – CSM Bucuresti LIVE STREAM Liga Campionilor. Meciul de la Ljubljana, care va începe la ora 16:00, este extrem de important pentru CSM Bucureşti, deoarece în faza a doua a grupelor se va ajunge cu punctele acumulate în partidele cu formaţiile care s-au calificat şi ele din această grupă. Obiectivul campioanei României în actuala stagiune este calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.