Sport

Krim Ljubljana – CSM București 23-22 în Liga Campionilor EHF. “Tigroaicele”, umilite în Slovenia

02.03.2019 | 17:28
Krim Ljubljana  CSM Bucuresti 2322 in Liga Campionilor EHF Tigroaicele umilite in Slovenia

Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 23-22 s-a jucat în penultima etapă a grupelor principale din Liga Campionilor. Slovencele erau deja eliminate, însă au produs marea surpriză şi le-a învins pe “tigroaice”. Campioana României şi-a complicat soarta şi are şanse mici să mai termine pe locul doi în Grupa B, care i-ar fi permis să întâlnească un adversar mai facil în sferturile de finală.

Final / Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 23-22

Min. 55 / Campioana României nu a putut să revină pe tabelă, iar defensiva a făcut câteva greşeli mari. Scor 22-19

Min. 50 / CSM Bucureşti dă semne de revenire şi a maract patru goluri consecutive. Scor 20-17

Min. 45 / Campioana Sloveniei se distrează cu CSM Bucureşti. Scor 19-13

Min. 40 / Krim Ljubljana s-a distanţat la cinci goluri după un starat slab de repriză, scor 17-12.

Min. 35 / După primele cinci minute din cea de-a doua repriză, cele două echipe au reuşit să marcheze câte un gol. Scor 13-12

Pauză / Krim Ljubljana – CSM Bucureşti 12-11

Min. 25 / CSM Bucureşti a reuşit să egaleze după câteva minute în care campioana Sloveniei a fost la conducere. Scor 11-11

Min. 20 / Campioana României nu se regăseşte şi Claudia Constantinescu a fost eliminată. Scor 9-7

Min. 15 / CSM Bucureşti joacă slab pe terenul lui Krim şi este condusă la două goluri, scor 6-4

Min. 10 / Krim Ljubljana o conduce pe CSM Bucureşti, scor 4-3

Min. 5 / Echilibru în startul meciului. Scor 1-1

UPDATE, ora 16:00 / Meciul Krim Ljubljana – CSM Bucureşti a început.


Krim Ljubljana – CSM București Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

La acest moment, cu o etapă înainte de finalul fazei a doua pe grupe CSM ocupă locul 3 în grupa principală B, după liderul Gyor, 7 victorii și un egal și Vipers Kristiansand, cu care sunt la egalitate de puncte, 10. Slovenele sunt pe penultimul loc, cu doar 3 puncte. Normal ar fi să bifăm un succes al campioanelor noastre, diferența de valoare fiind foarte mare în favoarea CSM. În tur, la București, tigroaicele s-au impus clar, cu 32=26, dar asta numai pentru că au stins motoarele în ultima parte a meciului, băgând multe rezerve.

Partida Krim Ljubljana – CSM București se joacă sâmbătă, 2 martie, de la ora 16:00, în Sala Sporturilor din capitala Sloveniei și contează pentru penultima rundă din actuala ediție a fazei pe grupe din Champions League. Jocul va putea fi vizionat la televizor fie pe canalul Digi Sport 1, fie pe Telekom Sport 1, dar există și varianta de avarie, în care nu puteți vedea partida la TV și atunci puteți accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Krim Ljubljana - CSM București. La București a fost 32-26 pentru campioana României
Krim Ljubljana – CSM București. La București a fost 32-26 pentru campioana României

CSM București ar avea adversar mai ușor dacă ar termina pe locul 2

Deja se știe că sârbul Dragan Djukic va mai rămîne pe banca lui CSM doar până în vară, după care în noul sezon echipa va fi pregătită de suedezul Thomas Ryde, cel cu care România a obținut bronzul la CM CM de handbal feminin în 2015, 31-22 cu Polonia, în finala mică. CSM are ca obiectiv să intre în Final Four și pentru asta trebuie să își facă rost de un adversar mai facil în sferturi. În viitorul sezon deja sunt rezolvate mai multe jucătoare de top. 

Momentan, tigroaicele sunt pe 3 și asta ar însemna ca în sferturi să dea peste rusoaicele de la Rostov pe Don, echipa unde antrenează acum, în paralel cu naționala României, spaniolul Martin Ambros. La acest moment cel mai facil, cât de cât adversar, pentru CSM ar fi locul 4, FC Copenhaga, dar nu mai este posibil, pentru că Gyor e deja câștigătoarea grupei și ea va da de daneze. Cum bucureștencele nu mai pot cădea pe locul 4, să dea de liderul din grupa A, Metz, rămân două variante: fie dacă termină pe 3 cu Rostov, ceea ce nu ar fi tocmai bine sau pe 2 și ar întâlni Buducnost Podgorica, fosta echipă a Cristinei Neagu, de la care au plecat multe nume mari.