Sport

Krim Ljubljana – Rapid 29-24 în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin. Giuleștencele, înfrângere după o repriză secundă dezastruoasă. Video

Vezi aici în format LIVE stream Krim Ljubljana - Rapid. Meciul se joacă duminică, 19 martie, de la ora 15:00, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin.
19.03.2023 | 16:19
Krim Ljubljana  Rapid 2924 in turul playoffului Ligii Campionilor la handbal feminin Giulestencele infrangere dupa o repriza secunda dezastruoasa Video
Krim - Rapid se joacă în meciul tur din play-off-ul Ligii Campionilor. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
19-03-2023
13:05

Krim - Rapid 29-24

Vezi toate fazele video importante aici.

FINAL DE MECI. Rapid pierde la o diferență de cinci goluri partida tur împotriva lui Krim. Elevele lui Kim Rasmussen au făcut o repriză secundă extrem de slabă și vin la București cu un handicap de cinci goluri. 

Min. 52: 23-20. În continuare, Krim se menține în față. Gabriela Perianu primește o eliminare de două minute. 

Min. 48: 22-18. Rapid are o repriză secundă foarte slabă, iar Kim Rasmussen este nevoit să ceară timp de odihnă.

Min. 42: 20-17. Krim s-a distanțat pe tabelă. Estavana Polman obține o eliminare de două minute la Klemencic. 

Min. 38: 17-16. Slovenele au preluat conducerea pentru prima oară în partidă. 

Min. 33: 15-15. Ploaie de goluri în startul reprizei secunde.

PAUZĂ: 12-13. Rapid intră cu avantaj la vestiare. Kanor a aruncat în ultimele clipe ale primei reprize, însă Arenhart a respins mingea. 

Min. 27: 11-11. În cele din urmă, Krim a restabilit egalitatea pe tabelă. Giuleștencele au slăbit ritmul pe finalul primei reprize. 

Min. 25: 9-10. Slovenele au revenit pentru a doua oară pe tabelă. Jovanka Radicevic , cu patru goluri, este cea mai bună marcatoare a lui Krim.

Min. 18: 4-9. Eliza Buceschi înscrie pe contraatac, iar avantajul crește la cinci goluri. 

Min. 13: 4-5. Slovenele au echilibrat partida, după un start excelent pentru Rapid.

Min. 8: 1-4. Rapid conduce în startul de partidă, însă diferența putea să fie mult mai mare. Sorina Grozav de la 7 metri și Badea din extremă au ratat. 

Min: 1. Partida a început. Kanor a marcat primul gol al meciului. 

Meciul Krim Ljubljana – Rapid are loc duminică, 19 martie, cu începere de la ora 15:00, în cadrul manşei tur a play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin. Este primul meci pentru noul antrenor al giuleştencelor, danezul Kim Rasmussen, în cupele europene după succesul din campionat şi obiectivul este calificarea în sferturile de finală acolo unde misiunea ar fi una foarte grea, contra campioanei ultimelor două ediţii, Vipers Kristiansand.

Unde se joacă meciul Krim Ljubljana – Rapid

Întâlnirea Krim Ljubljana -Rapid se desfăşoară duminică, 19 martie, de la ora 15:00, în cea mai mare sală de sport din capitala Sloveniei, Arena Stozice, având capacitate de 12,800 de locuri pentru baschet, handbal și volei. Aici s-au jucat recent mai multe partide de la turneul final al CE organizat de Slovenia, Muntenegru și Macedonia de Nord și urmează ca în 2023 să găzduiască Europeanul de volei feminin.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de o sală foarte mare, cu o acustică deosebită, încurajările fanilor au o reverberație deosebită. Krim este cea mai iubită echipă feminină din handbalul sloven și la meciurile de acasă vin de regulă între 3-4000 de spectatori, creînd o atmosferă deosebită în tribune.  Aceşti suporteri vor avea rivali de temut în galeria Rapidului, care, cu siguranţă, va răspunde pe măsură.

Cine transmite la TV partida Krim Ljubljana – Rapid

Partida Krim Ljubljana – Rapid se joacă duminică, 19 martie, de la ora 15:00, în Arena Stozice, sala polivalentă din Ljubljana, în turul play-off-ului Ligii Campionilor la handbal feminin şi va fi transmisă pe canalele Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport2  O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Rapidistele merg la Ljubljana cu dorinţa clară de a obţine calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Îl au acum pe bancă pe danezul Krim Rasmussen, omul alături de care în 2015 CSM Bucureşti dădea marea lovitură, câştigând trofeul la Busapesta, după o finală de vis cu marea favorită Gyor.

Cine este Krim Ljubljana, adversara Rapidului din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

Krim Ljubljana este cea mai puternică echipă din istoria handbalului feminin din Slovenia. Krim Ljubljana este prezentă pentru a 28-a oară în cele 30 de ediîții ale Ligii Campionilor la handbal feminin. De 27 de ori a ieşit campioana Sloveniei, de tot atâtea ori a luat Cupa iar în anii 2001 şi 2003 câştiga Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în ultimii ani performanţele nu au mai existat, din motive financiare clubul nemaiputând aduce nume de top, echipa pregătită de Dragan Adzic rămâne periculoasă. Mai ales că din vară a ajuns la Ljubljana Barbara Lazovic, fostul inter al CSM-ului, iar în poartă se află brazilianca Barbara Arenhart, unul dintre cei mai buni goalkeeperi din lume, care a jucat la Baia Mare. Extrema dreaptă Radicevic a trecut şi ea pe la CSM Bucureşti. Franţuzoaica Alison Pineau la coordonare, cu trecut la Baia Mare va lipsi fiind accidentată.

Cote la pariuri la jocul Krim Ljubljana – Rapid

Pentru casele de pariuri este un meci deosebit de echilibrat în care avantajul celor de la Krim Ljubljana este absolut infim. 2,15 este cota la victorie pentru echipa slovenă iar Rapid este extrem de aproape, cu cota de 2,20. Şansă dublă 1X ajunge la 1,70 iar şansă dublă X2 la 1,75. Peste 54,5 goluri în meci are cotă de 1,75.

ADVERTISEMENT

Cum Rapid este la prima prezenţă în Liga Campionilor la handbal feminin nu avem nici o confruntare directă între cele două echipe. Krim a fost însă de multe ori adversara lui CSM Bucureşti, ultima dată chiar acum în grupa A, unde a reuşit să se impună acasă, în ultima etapă, cu 28-26, lucru care arată că pe teren propriu e greu de învins.

 

ADVERTISEMENT