Sport

Kristiansand – CSM București 23-25 în Liga Campionilor. Victorie magnifică a „tigroaicelor” în Norvegia

08.02.2020 | 21:21
Kristiansand  CSM Bucuresti 2325 in Liga Campionilor Victorie magnifica a tigroaicelor in Norvegia
ADVERTISEMENT

CSM București a câștigat partida din Norvegia cu Kristiansand, 25-23. În urma victoriei, „tigroaicele” trec pe locul patru cu șapte puncte în grupa 1 a Ligii Campionilor şi continuă să spere la calificarea în sferturile de finală.

Următorul meci pe care îl au elevele lui Adi Vasile în Liga Campionilor va fi pe teren propriu, împotriva lui Ferencvaros, pe data de 21 februarie

ADVERTISEMENT

CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI LE PUTEȚI VEDEA AICI


Final: Kristiansand – CSM București 23-25

Minutul 55: Kristiansand – CSM București 22-20

Minutul 50: Kristiansand – CSM București 20-18

Minutul 45: Kristiansand – CSM București 19-17

Minutul 40: Kristiansand – CSM București 16-15

Minutul 35: Kristiansand – CSM București 14-13

Pauză: Kristiansand – CSM București 12-11

Minutul 25: Kristiansand – CSM București 12-10

Minutul 20: Kristiansand – CSM București 11-8

Minutul 15: Kristiansand – CSM București 10-5

Minutul 10: Kristiansand – CSM București 6-4

Minutul 5: Kristiansand – CSM București 3-2

UPDATE 8 februarie, ora 20:00 / A început partida dintre Kristiansand și CSM București din grupa 1 a Ligii Campionilor.


Kristiansand – CSM București Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Partida Kristiansand – CSM București se joacă sâmbătă, 8 februarie, de la ora 20:00, în cadrul etapei a 3-a din grupa principală A a Ligii Campionilor la handbal feminin și este televizată în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport, Look TV. Jocul poate fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana României ocupă locul 5 după primele două runde, la clasament adăugându-se și punctele cu care a venit din prima fază a grupelor. CSM are cinci puncte, la fel ca norvegiencele, care însă sunt pe poziția a patra, ultima calificantă pentru sferturi, doar grație a două goluri mai mult înscrise în raport cu bucureștencele.

Obiectivul lui CSM e calificarea în sferturile de finală

CSM vine după o superbă performanță etapa precedentă, victorie clară pe teren propriu, cu scorul de 32-27 în fața liderului neînvins până la acea dată al grupei, Metz, îmn timp ce viperele nu au mușcat deloc veninos la Rostov, pierzând la șapte goluri pe terenul echipei ruse, pregătite de fostul selecționer al României, spaniolul Martin Ambros.

ADVERTISEMENT

Obiectivul celor de la CSM este să ocupe un loc între primele patru, pentru a putea juca sferturile de finală și ataca astfel intrarea în Final Four, în caz de victorie. Bucureștencele au început foarte prost grupa principală, eșec la zece goluri în Ungaria, cu Ferencvaros Budapesta. Dar s-au redresat la timp cu succesul în fața lui Metz.

Cele două echipe au fost adversare și sezonul trecut

Cu Vipers Kristiansand tigroaicele s-au întâlnit, tot în grupe, și sezonul trecut. După ce au câștigat în Norvegia cu 29-27 bucureștencele au dat-o rău în bară la retur, cedând acasă cu 31-26. Și acum va fi un meci extrem de greu, dar Cristina Neagu și colegele ei au nevoie de cât mai multe puncte, pentru a nu rata primele patru locuri.

ADVERTISEMENT

Ultimele două meciuri acasă ale norvegiencelor au însemnat un eșec la cinci goluri în fața vecinelor daneze de la Esbjerg și un egal cu foarte multe goluri, 38-38, cu franțuzoiacele de la Metz. Kristiansand și CSM sunt în duel direct pentru a prinde cel puțin locul 4, pentru că Metz, Esbjerg și Rostov pe Don sunt aproape sigure de prezența în această fază. Așa că pentru CSM rămân de eliminat Kristiansand și Ferencvaros.

Nici acum nu vor juca Laura Chipăr Moisă și Carmen Martin

Din păcate, la fel ca și la partida cu Metz, nu doar interul norvegian Nora Mork nu va putea fi pe teren la acest meci în tabăra CSM-ului, ci și ambele extreme titulare, Carmen Martin și Laura Chipăr-Moisă, ele neputând fi recuperate după accidentările suferite.

În meciul cu Metz CSM a contat enorm pe o Cristina Neagu în zi de grație, ca pe vremuri, care a înscris nu mai puțin de 14 goluri. Extremele nici nu au fost foarte mult jucate, iar când s-a întâmplat aceasta eficacitatea lor a fost mică. În afara Cristinei Andreea Lekic a mai înscris de șase ori și Crina Pintea a dat patru goluri.

CSM e favorită pentru bookmakeri

Mai sunt patru meciuri din faza grupelor principale și programul CSM-ului e unul dur: la Kristiansand, pe 21 februarie acasă cu Ferencvaros, pe 1 martie la Metz și pe 7 martie acasă cu Kristiansand. O victorie acum în Norvegia ar însemna un uriaș pas înainte. Bookmakerii cred în CSM, creditată cu 1,60 la victorie, față de 2,80 pentru norvegience.

ADVERTISEMENT